Tchýnin Slovenský guláš
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 17 548 kJ / 4 194 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 284,50 g |
Tuky | 172,33 g |
Vláknina | 69,95 g |
Cholesterol | 1,40 g |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 2,58 g |
Sacharidy | 346,08 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento guláš uvařila moje tchýně při mojí první návštěvě. Byla Slovenka a tak jsem guláš nazvala Slovenský. Je hodně podobný segedínu, ale z čerstvého zelí a se smetanou. Tchýně ho podávala s bramborovým knedlíkem a přesto, že mě to udivilo, je to lahodná kombinace. Od té doby už klasický segedín nevařím, pouze tento s bramborovo- houskovým knedlíkem.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 15 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 16 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 18 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 19 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 20 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Francouzské palačinky
MarinetteQueen3 uvařila před 6 minutami
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Mira74 uvařila před 10 minutami
Hradecká pomazánka
Fitulka uvařila před 14 minutami
Putimské vepřové nudličky
tara23 uvařila před 47 minutami
Výborné lasagne
adriana.dragounova@gmail.com uvařila před 50 minutami
Zapečené brambory s mletým masem a smetanou
Belus uvařila před 1 hodinou
Banánové lívance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Domácí langoše
SaraValova uvařila před 2 hodinami
Zelňačka (klasika)
NANNY uvařila před 2 hodinami
Bezinkový sirup
tomas392 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak hnojit rajčata: Správné postupy zajistí bohatou úrodu a zdravé rostliny po celou sezonu
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Jak udělat domácí jíšku a vyhnout se chybám při její přípravě. Potřebujeme na ni kvalitní tuk. Pro pozdější využití ji snadno zmrazíme
Další recepty
Suroviny: plec vepřová, zelí bílé hlávkové, cibule, vývar masový, bobkový list, koření nové koření, kmín drcený, paprika sušená sladká, smetana ke šlehání, jíška, sádlo, brambory, mouka polohrubá, vejce, houska, prášek do pečiva, ocet, sůl
Tchýnin Slovenský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3BmA
0 názorů