Tvarohovo-borůvkový dort z remosky
Suroviny pro 12 porcí
12 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 11 797 kJ / 2 820 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,96 g |
Tuky | 123,32 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 542 mg |
Sodík | 483 mg |
Sůl | 1,78 g |
Sacharidy | 371,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pokud pečeme korpus v troubě, vložíme ho do předem vyhřáté trouby a pečeme na 180 st. asi 35-40 minut, podle typu trouby.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 20 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka I
ctomala uvařil před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
MarketaKrajcova uvařil před 9 hodinami
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 9 hodinami
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 10 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 11 hodinami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 11 hodinami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 11 hodinami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 11 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 12 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak zpracovat borůvky a připravit je na zimu. Jsou zdravé a chutné
Valašský frgál je nejlepším koláčem světa! V žebříčku překonal newyorský cheesecake nebo ruský medovník
Jak na krém z mascarpone a šlehačky: Díky správnému postupu bude krém pevný a perfektně dozdobí každý dort
Další recepty
Suroviny: mouka polohrubá, cukr krupice, prášek do pečiva, vejce, mléko, olej, tvaroh, cukr, smetana ke šlehání, mléko, marmeláda borůvková, marmeláda borůvková, smetana ke šlehání, čokoláda, borůvky
Tvarohovo-borůvkový dort z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ajzl
0 názorů