Hradní jídlo
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept jsem dostala v receptech na email. Maso jsem si předem naprudko opekla, až pak dávala do pekáče, je to rychlejší a zatáhne se v mase bílkovina.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 10. 2014 15:48
Jumiram: Děkuji moc, určitě buchu chtít taky zkusit z králíka
18. 10. 2014 14:50
Dnes jsem tohle jídlo vařila po druhé, jen dnes z králičího a můžu říct, že to nemělo chybu :)
7. 11. 2013 14:09
Hradní jídlo: Ha!!! A opět tady máme odborníka na zdravou výživu!!
7. 11. 2013 13:44
nemá ten názov evokovať niečo panské?
pretože ten masox je esencia akurát tak pre lúzu
pretože ten masox je esencia akurát tak pre lúzu
7. 11. 2013 13:38
spagetka: také děkuji za radu
7. 11. 2013 13:37
Jana Remkova: Děkuji za radu, jsem začátečník a s tím masem stále nějak válčím Pekla jsem ale stejně
4. 11. 2013 18:13
spagetka: To je právě to a díky, Ladi. Já už svou troubu znám, fakt tak peču a ještě jsem nikdy nic nespálila. Je rozdíl-plynová trouba, elektrická atd. Teplotu trouby se snažím dodržovat hlavně u moučníků. U masa ani ne. Hlídám, případně uberu
4. 11. 2013 18:10
Jitule81: já bych malinko doplnila Janu R., musíte ale respektovat vlastní troubu, žádná a ani téže značky nepeče stejně. Já bych tohle nemohla péci na 200°C, protože bych z toho měla černé uhlí. Moje trubka to svede na 175 - 180C, chce to prostě hlídat. Jana písla svůj tip, to je v pořádku, ale hlídejte prostě svou troubu
4. 11. 2013 18:02
Jitule81: Já většinou všechno peču na cca 200 stupňů
4. 11. 2013 17:06
Výborné, jen sýr se mi chytl trochu víc, než bych chtěla ... na kolik to pečete?
3. 7. 2013 08:48
alus.s: díky za vyzkoušení. Taky už jsem to dlouho nevařila
3. 7. 2013 07:45
Jani výborné, pochutnali jsme si maso jsem navíc jemně posypala kořením " krkovička s česnekem " a také opekla. Rychlé, chutné příloha americké brambory.
28. 10. 2012 13:53
zuzuna2: díky, to mám velkou radost!!
28. 10. 2012 13:37
Právě jsme dobaštili a hned jsem dala hvězdičku. Vynikající chuť,masíčko šťavnaté...byla jsem pochválená a určitě zas uvařím!
13. 9. 2012 20:08
lejanicka:
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 20 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 20 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 7 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 9 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 10 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 10 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 12 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 12 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 12 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 12 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 13 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií: Upekla jsem mandlový koláč podle receptu Josefa Maršálka. Áňa z něj byla nadšená
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Hraběnčiny řezy: Dokonale vláčný moučník se šťavnatými plátky jablek pod slaďoučkou a nadýchanou sněhovou peřinkou
Další recepty
Tématické fráze: recepty pro cukrovkare recepty do 30 kč hradní maso recept na karpáčo farářovo tajemství recept jídlo z vepřového masa recept farářovo tajemství recepty jídel talián recept recepty za 30 kč karpáčo recept hradní řízek recepty hotových jídel uprava talianu pitipana jidla z vepřové kyty recepty jídel pro cukrovkáře top recepisy karpáčo paprikookurky
Suroviny: sýr eidam, cibule, máslo, pepř, sůl, olej, masox, voda
Hradní jídlo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l5XM
52 názorů