Hradní jídlo
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept jsem dostala v receptech na email. Maso jsem si předem naprudko opekla, až pak dávala do pekáče, je to rychlejší a zatáhne se v mase bílkovina.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 10. 2014 15:48
Jumiram: Děkuji moc, určitě buchu chtít taky zkusit z králíka
18. 10. 2014 14:50
Dnes jsem tohle jídlo vařila po druhé, jen dnes z králičího a můžu říct, že to nemělo chybu :)
7. 11. 2013 14:09
Hradní jídlo: Ha!!! A opět tady máme odborníka na zdravou výživu!!
7. 11. 2013 13:44
nemá ten názov evokovať niečo panské?
pretože ten masox je esencia akurát tak pre lúzu
pretože ten masox je esencia akurát tak pre lúzu
7. 11. 2013 13:38
spagetka: také děkuji za radu
7. 11. 2013 13:37
Jana Remkova: Děkuji za radu, jsem začátečník a s tím masem stále nějak válčím Pekla jsem ale stejně
4. 11. 2013 18:13
spagetka: To je právě to a díky, Ladi. Já už svou troubu znám, fakt tak peču a ještě jsem nikdy nic nespálila. Je rozdíl-plynová trouba, elektrická atd. Teplotu trouby se snažím dodržovat hlavně u moučníků. U masa ani ne. Hlídám, případně uberu
4. 11. 2013 18:10
Jitule81: já bych malinko doplnila Janu R., musíte ale respektovat vlastní troubu, žádná a ani téže značky nepeče stejně. Já bych tohle nemohla péci na 200°C, protože bych z toho měla černé uhlí. Moje trubka to svede na 175 - 180C, chce to prostě hlídat. Jana písla svůj tip, to je v pořádku, ale hlídejte prostě svou troubu
4. 11. 2013 18:02
Jitule81: Já většinou všechno peču na cca 200 stupňů
4. 11. 2013 17:06
Výborné, jen sýr se mi chytl trochu víc, než bych chtěla ... na kolik to pečete?
3. 7. 2013 08:48
alus.s: díky za vyzkoušení. Taky už jsem to dlouho nevařila
3. 7. 2013 07:45
Jani výborné, pochutnali jsme si maso jsem navíc jemně posypala kořením " krkovička s česnekem " a také opekla. Rychlé, chutné příloha americké brambory.
28. 10. 2012 13:53
zuzuna2: díky, to mám velkou radost!!
28. 10. 2012 13:37
Právě jsme dobaštili a hned jsem dala hvězdičku. Vynikající chuť,masíčko šťavnaté...byla jsem pochválená a určitě zas uvařím!
13. 9. 2012 20:08
lejanicka:
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 16 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 19 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 21 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 7 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 7 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 8 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 9 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 9 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 9 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 10 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 11 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 12 hodinami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Hraběnčiny řezy: Dokonale vláčný moučník se šťavnatými plátky jablek pod slaďoučkou a nadýchanou sněhovou peřinkou
Další recepty
Tématické fráze: recepty pro cukrovkare recepty do 30 kč hradní maso recept na karpáčo farářovo tajemství recept jídlo z vepřového masa recept farářovo tajemství recepty jídel talián recept recepty za 30 kč karpáčo recept hradní řízek recepty hotových jídel uprava talianu pitipana jidla z vepřové kyty recepty jídel pro cukrovkáře top recepisy karpáčo paprikookurky
Suroviny: sýr eidam, cibule, máslo, pepř, sůl, olej, masox, voda
Hradní jídlo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l5XM
52 názorů