Hovězí játra na smetaně a žampionech
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 7 407 kJ / 1 770 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,59 g |
Tuky | 120,81 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 1,66 g |
Sodík | 999 mg |
Sůl | 2,80 g |
Sacharidy | 48,52 g |
Postup přípravy
-
TIP Recepty s vnitřnostmi. Jak nejlépe zpracovat játra, ledvinky, srdce?
-
TIP Jak vařit nebo dusit rýži. Správný postup záleží na tom, jaký druh máte ve spíži
Poznámka autorky receptu
Blánu na okraji nařízneme, pomocí ukazováčku nadzvedneme a uvolníme. Z jednoho konce jater uvolněnou blánu uchopíme do papírové utěrky a opatrně stáhneme.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 2. 2022 21:09
23. 2. 2022 10:04
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 8 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 22 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Těsto na buchtu v koláčové formě
MMishicka uvařila před 53 minutami
Putimské vepřové nudličky
gabrus uvařila před 57 minutami
Hermelínový salát se šunkou
Komtesina uvařila před 1 hodinou
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Evellinka uvařila před 2 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Afrika řezy
viki85 uvařil před 2 hodinami
Rajská polévka III
PavelKa uvařila před 2 hodinami
Kuřecí čína
Martasss uvařila před 3 hodinami
Makovec bez vajec
Petullka7 uvařila před 3 hodinami
Koláčky od tety z Moravy
paprika1000 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vnitřnosti a oblíbené pokrmy z nich. Jak nejlépe zpracovat játra, ledvinky či srdce?
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Další recepty
Suroviny: játra hovězí, smetana, víno bílé, mouka hladká, olej, máslo, cibule, žampióny, omáčka worcesterová, pepř, sůl
Hovězí játra na smetaně a žampionech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/prAN
2 názory