Jarní piškotový dort
Dort je zpravidla součástí hostiny při slavnostní příležitosti. Jemný a nadýchaný piškotový korpus je v tomto případě natřikrát prokrojen a promazán hladkým máslovým krémem. Ozdobit dort pak můžete podle fantazie nebo podle tématu, k jakému dort upečete.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
Nutriční hodnoty
Energie | 22 417 kJ / 5 358 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,45 g |
Tuky | 268,95 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 671 mg |
Sodík | 686 mg |
Sůl | 1,96 g |
Sacharidy | 667,17 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 3. 2022 19:16
18. 3. 2022 19:11
18. 3. 2022 18:41
18. 3. 2022 17:23
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 5 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 6 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 8 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 9 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 11 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 1 hodinou
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 1 hodinou
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 2 hodinami
Domácí šunková pěna
Hanicka81 uvařila před 2 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
tomekat uvařila před 3 hodinami
Spaghetti alla Carbonara
tomekat uvařil před 3 hodinami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
Nat_Nemcova uvařila před 3 hodinami
Grilované makrely
mkab uvařil před 4 hodinami
Jahodové řezy
Soninka uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Vyložit dortovou formu papírem na pečení je snadné a podle názorného videa to zvládne opravdu každý
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Suroviny: bílek, cukr krupice, cukr vanilkový, cukr moučkový, kypřící prášek do pečiva, rum, mouka polohrubá, máslo, cukr moučkový, mléko, mouka hladká, cukr vanilkový, tresť rumová, potravinářské barvivo, čokoláda na vaření, tuk, smetana, ořechy
Jarní piškotový dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ryOE
4 názory