Marmeláda z jahod a rebarbory
Domácí marmelády se těší stále větší oblibě. Pokud vás nebaví klasické kombinace, zkuste vylepšit jahodovou marmeládu rebarborou, která svou nakyslostí dokonale vyváží sladkou chuť cukru a jahod. Skvěle se hodí na palačinky či do jogurtu.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 9 024 kJ / 2 157 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,25 g |
Tuky | 0,75 g |
Vláknina | 27,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 33 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 514,50 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 6. 2022 14:05
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kotlety na slanině s bylinkami
Přidáno před 5 hodinami
Kuře s adjika dresinkem
Přidáno před 5 hodinami
Uzená krkovice s lesními houbami a sýrem
Přidáno před 7 hodinami
Pekingské zavinuté zelí
Přidáno před 8 hodinami
Škvarkové bulky
Přidáno před 8 hodinami
Jednoduchá pomazánka z tvarůžků
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pomazánka z tresčích jater se smetanovým sýrem
Elivet uvařila před 1 hodinou
Omáčka z hlívy ústřičné
Kacora13 uvařila před 2 hodinami
Domácí rizoto
honza3792 uvařil před 3 hodinami
Dvojctihodné koláčky
Modraska uvařila před 4 hodinami
Medová kachna
ZdeLena uvařila před 5 hodinami
Uzená zeleninová polévka
Gregusa uvařila před 9 hodinami
Těsto na pizzu
Pandyss uvařil před 10 hodinami
Vepřové kousky na kmíně
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak zpracovat rebarboru. Využití je všestranné, hodí se na limonádu, marmeládu i koláč
Jak zavářet v obyčejném hrnci. Jednoduché zaváření zvládnou snadno i začátečníci. Potřebujeme jen hrnec a utěrku
Jak uvařit jahodový džem. Jahody výborně doplňuje rybíz, který má dobré želírovací schopnosti
Další recepty
Suroviny: jahody, rebarbora, cukr želírovací, skořice celá
Marmeláda z jahod a rebarbory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPl8R
1 názor