Meloun s feferonkou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 028 kJ / 1 680 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 32,04 g |
Sůl | 80,00 g |
Sacharidy | 420,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podáváme ledově vychlazené, pozor - je to dost ostré.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 5. 2013 00:01
+9 Myslela jsem si původně, že mám vlčí mlhu, ale ono to fakt vypadá zajímavě
17. 5. 2012 12:10
Straslipka Martin: Martine, díky. Já jsem minulý rok vynechala, ale letos určitě zase udělám, je to skvělá chuťovka
17. 5. 2012 12:03
Před lety jsem to už dělal a je to opravdu vynikající záležitost Takže bodík
18. 7. 2011 05:04
tak jsem delala a manzel na me koukal velice podivne, neveril kdyz ochutnal.Sladko-kysele. Moc dobre budu delat pravidelne
17. 4. 2011 13:44
nachos: budu ráda, když vyzkoušíš a jsem zvědavá, jestli bude chutnat.
17. 4. 2011 07:15
Tohle už jsem jednou před lety chutnala a bylo to výborný. Letos čekám úrodu chilli papriček, tak to musím vyzkoušet.
28. 9. 2010 14:37
kracena, děkuju, že jsi vyzkoušela a mám radost, že jsi spokojená. U nás je to taky oblíbené
28. 9. 2010 12:04
Tak už jsem vyzkoušela...musím napsat..skvělýýý...tohle budu dělat teda častěji ...
2. 8. 2010 19:32
Ještě jedna-opravdu se nerozvaří?Meloun je takovej křehkej....no tenhle týden zkusím,vědět dám stopro...zdravím
1. 8. 2010 19:36
Nálev může být teplý. Jestli vyzkoušíš, dej vědět
1. 8. 2010 19:32
Otázečka.ten nálev se dává vychladlý nebo může být teplý??? díky za odp....dávám bodíka za netradičnost...to musím vyzkoušet,vypadáto hooodně zajímavě...
30. 7. 2010 22:19
Ahoj to muže byt moooooooooooooooooooooooc dobré
4. 2. 2010 11:13
Zajímavé
10. 8. 2009 16:01
Já čumím, jak péro z divanu! takový smajlík tady ani není!
10. 8. 2009 15:56
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 1 hodinou
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 3 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 3 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 21 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 23 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Simooor uvařila před 5 minutami
Lososová frittata
Moanka uvařila před 28 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Moanka uvařila před 43 minutami
Blesková šlehačková bábovka
Lucie4 uvařila před 1 hodinou
Smažené nudle s klobásou a sýrem
Horver uvařila před 6 hodinami
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 10 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 12 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Famózní žloutková bábovka podle Josefa Maršálka: Důležitá je délka pečení i dobře zamíchaná poleva, radí cukrář
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Zámečtí kuřecí rarášci: Křupavé a šťavnaté kousky masa jsou obalené v těstíčku se speciální surovinou, která jim dodá říz
Další recepty
Tématické fráze: zavařování melounu meloun recepty meloun zavařování recepty meloun nálev na feferonky uprava melounu zavarovani melouna zavařování meloun feferonky recepty meloun s chilli vodní meloun recepty feferonky zavařujeme meloun meloun s feferonkami meloun v nalevu meloun recept recepty z feferonek zavařujeme feferonky vykrajovani melounu meloun vodní recepty
Suroviny: meloun vodní, voda, ocet, cukr, sůl, koření hřebíček, pepř, koření nové koření, bobkový list, feferonka
Meloun s feferonkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MQWO
17 názorů