Švestková povidla z povidláku, v troubě pečená
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Protože vlastním povidlák a zde jsou všechny recepty jen z vypeckovaných švestek, hledal jsem recept na povidla z nevypeckovaných švestek. Takže tento recept je z pořadu ČT "Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli".
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 8. 2022 11:06
Marie Svarcova: ano, jsou výborná a výhodou je, že nemusíte stát u sporáku a furt míchat. Já použil pekáč s nepřilnavým povrchem, takže to bylo ještě snažší.
13. 8. 2022 12:10
www.ceskatelevize.cz/porady/12059685760-co-nase-babicky-umely-a-na-co-my-jsme-zapomneli/220562220460031/
Dovolila jsem si pridat odkaz, moc hezke povidani
Dovolila jsem si pridat odkaz, moc hezke povidani
13. 8. 2022 11:23
z trouby jsou skvělá
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 1 hodinou
Mňamka
Přidáno před 2 hodinami
Ptačí mléko se špetkou skořice
Přidáno před 2 hodinami
Králík s bůčkem v multifunkčním hrnci
Přidáno před 9 hodinami
Bramborovo-květákové krokety s holandskou omáčkou a zeleninovým salátem
Přidáno před 13 hodinami
Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Katův šleh
AnulkaB uvařila před 9 minutami
Plněné papriky s rajskou omáčkou
Marcela0123 uvařila před 10 minutami
Pečené plněné papriky
Marcela0123 uvařila před 14 minutami
Výborné lasagne
aknelkad uvařila před 20 minutami
Libečková polévka
JanaDordov uvařila před 42 minutami
Chutné vafle
mikii uvařila před 47 minutami
Čočka na kyselo (bez mouky)
projach uvařila před 1 hodinou
Kapustové závitky s masem a sýrem
Anairam uvařila před 1 hodinou
Zapečené špagety se sýrem
PikiMilous uvařil před 1 hodinou
Smetanovo-malinový pohár
Lennulinka uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít listy z pampelišky? Skvěle ochutí bylinkové máslo, v salátu dokonale nahradí rukolu a pesto z nich ladí s těstovinami
Trvanlivá domácí povidla vaříme z dobře vyzrálého ovoce. Umíte je uvařit téměř bez práce a bez míchání?
Kynuté Maruščiny koláčky: Nadýchané a vláčné pečivo neodolatelně voní máslem. Důležité je správně pracovat s droždím
Další recepty
Suroviny: švestky, cukr, ocet, rum
Švestková povidla z povidláku, v troubě pečená
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M8DmQ
3 názory