Tatarský biftek
Oblíbený tatarský biftek připravíme z najemno naškrábané hovězí svíčkové, kterou dochutíme žloutkem, cibulí, hořčicí, kečupem a mletou paprikou. Tatarák podáváme na topince pomazané česnekem.
Suroviny pro 1 porce
1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 550 kJ / 370 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,27 g |
Tuky | 16,35 g |
Vláknina | 2,71 g |
Cholesterol | 303 mg |
Sodík | 1,88 g |
Sůl | 4,63 g |
Sacharidy | 9,78 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Je to hodně variabilní, dávat všeho méně a ochutnávat, podle chuti přidat. Ve výsledku má tatarák být chuťově vyvážený, ale musí dominovat chuť masa. Má mít konzistenci husté pasty.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 10. 2023 08:31
28. 11. 2022 12:59
28. 11. 2022 12:51
28. 11. 2022 12:41
28. 11. 2022 12:23
27. 11. 2022 14:55
27. 11. 2022 11:09
26. 11. 2022 23:24
26. 11. 2022 07:16
25. 11. 2022 23:13
25. 11. 2022 21:28
"Každý jen tu svou má za jedinou"
25. 11. 2022 15:06
25. 11. 2022 14:25
25. 11. 2022 11:35
25. 11. 2022 02:36
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 19 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Dršťková polévka I
ctomala uvařil před 11 minutami
Svíčková na smetaně
MarketaKrajcova uvařil před 8 hodinami
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 8 hodinami
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 9 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 10 hodinami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 11 hodinami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 11 hodinami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 11 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 11 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na krém z mascarpone a šlehačky: Díky správnému postupu bude krém pevný a perfektně dozdobí každý dort
Valašský frgál je nejlepším koláčem světa! V žebříčku překonal newyorský cheesecake nebo ruský medovník
Těchto pět znamení nepouštějte ke grilu: Berani umí jen poučovat, Lvi se nesoustředí a snadno spálí všechno maso
Další recepty
Suroviny: svíčková hovězí, cibule červená, sůl, pepř, paprika sušená sladká, hořčice dijonská, kečup ostrý, žloutek
Tatarský biftek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkDA8
15 názorů