Velikonoční nádivka (dělená strava ZV)
Velikonoční nádivka je jedním z tradičních symbolů, které se pojí s jarními svátky. Proto do ní kromě uzeného masa zakomponujeme také čerstvé bylinky, nejlépe pak kopřivy. V tomto receptu jsou součástí nádivky také žampiony a kapie.
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 2. 2023 13:20
8. 2. 2023 09:01
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kostky se zeleninou a houbami
Přidáno před 1 hodinou
Snídaňová vejce Benedikt
Přidáno před 2 hodinami
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 20 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 21 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno 6. 5. 2024 08:08
Křupavé gnocchi
Přidáno 6. 5. 2024 06:46
Právě bylo uvařeno:
Bramborovo - kuřecí guláš
Marie65 uvařila před 21 minutami
Kuřecí prsa s omáčkou
Verounek uvařila před 38 minutami
Pšenično-žitné rohlíky
Tonja uvařila před 45 minutami
Květák z horkovzdušné fritézy
vladhn uvařila před 14 hodinami
Obalovaný gothaj
vladhn uvařila před 14 hodinami
Kuřecí nachos
Lucie1001 uvařil před 16 hodinami
Sachr dort z jablek
Vladka321 uvařil před 16 hodinami
Větrníkový dort
Sabora1 uvařila před 16 hodinami
Tvarohovo-borůvkové knedlíky
st3la uvařil před 16 hodinami
Další recepty
Suroviny: cibule, máslo, žampióny, kapie, maso uzené, sýr tvrdý, vejce, petrželka zelená, pepř mletý, sůl
Velikonoční nádivka (dělená strava ZV)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BBgk2
2 názory