Čertovský guláš
Pálivý gulášek připravte podle receptu. Nechte ho odležet (i když se to prý nemá) ať se chutě propojí. Připravte k němu vymazlený hrnkový knedlík, naložte plný talíř a pak už jen sklízejte pochvaly stolovníků.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 9 857 kJ / 2 356 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 161,69 g |
Tuky | 67,97 g |
Vláknina | 16,60 g |
Cholesterol | 897 mg |
Sodík | 2,79 g |
Sůl | 6,68 g |
Sacharidy | 267,23 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 12. 2023 10:03
Marie Svarcova: Děkuji
7. 12. 2023 23:54
Dobře navareno
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 12 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 1 hodinou
Rebarborový koláč s tvarohem
Matea uvařila před 2 hodinami
Cuketovo - vločkové placičky se sýrem
Matea uvařila před 2 hodinami
Ořechový dort s brusinkovou šlehačkou (bez mouky)
Matea uvařila před 2 hodinami
Majonéza bez vajec
svobi9 uvařila před 2 hodinami
Pečené uzené koleno
Martas_U uvařila před 3 hodinami
Uzené pečené koleno
Martas_U uvařila před 3 hodinami
Těsto na buchtu v koláčové formě
MMishicka uvařila před 4 hodinami
Putimské vepřové nudličky
gabrus uvařila před 4 hodinami
Hermelínový salát se šunkou
Komtesina uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Opékání či restování masa tak, aby si udrželo šťavnatost a zůstalo křehké i chutné, má svá pravidla
Jak se starat o zeleninovou zahradu v červnu. Zaměříme se hlavně na zalévání a odplevelování
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Další recepty
Suroviny: cibule, špek, sádlo, plec vepřová, klobása, paprika sušená sladká, chilli paprika čerstvá, protlak, kmín celý, sůl, pepř mletý, jalovec, vývar masový, mouka hladká, máslo, mouka polohrubá, mléko, vejce, paprika čerstvá červená, petrželka, rohlík, sůl, olej
Čertovský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkmMW
2 názory