Zapečená zelenina s parmazánem
Pečená zelenina se dá v parném létě jíst i studená, čímž nás příjemně osvěží. Ať už zvolíte jakoukoli kombinaci zeleniny, vždy si pochutnáte. Je to prostě takové skvělé jídlo co dům dal! Jakou zeleninu a bylinky zvolíte vy, je jen na vás…
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 7 331 kJ / 1 752 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,49 g |
Tuky | 90,18 g |
Vláknina | 121,98 g |
Cholesterol | 113 mg |
Sodík | 2,65 g |
Sůl | 5,98 g |
Sacharidy | 89,64 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept jsem získala v jednom ze starých vydání časopisu Gurmet. S obsahem zeleniny si můžeme pohrát. A když do zeleniny vmícháme sýr (např. Goudu), jen jídlu přilepšíme…
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 2. 2024 12:34
Měj hezký den…
7. 2. 2024 12:34
Pěkný den přeji…
7. 2. 2024 09:34
6. 2. 2024 22:48
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 11 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 16 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 19 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 20 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Můj těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec uvařila před 7 hodinami
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 8 hodinami
Kovbojské fazole
lenkavozihnojova uvařila před 8 hodinami
Palačinky na slano
Hanka99 uvařila před 9 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
lenkavozihnojova uvařila před 9 hodinami
Výborné lasagne
misak2 uvařila před 11 hodinami
Chléb babičky Elišky
magdalenka uvařila před 12 hodinami
Avokádo brownie
Hejhulka007 uvařila před 13 hodinami
Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky
PetraSt uvařila před 13 hodinami
Rychlé bramborové knedlíky
mibrix uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kynuté Maruščiny koláčky: Nadýchané a vláčné pečivo neodolatelně voní máslem. Důležité je správně pracovat s droždím
Jak zapéct palačinky s tvarohem. Udělejte z oblíbených palačinek ještě luxusnější dobrotu
Jak využít listy z pampelišky? Skvěle ochutí bylinkové máslo, v salátu dokonale nahradí rukolu a pesto z nich ladí s těstovinami
Další recepty
Suroviny: celer, kedlubna, brokolice, máslo, mandle sekané, vývar zeleninový, parmazán, pepř mletý, sůl, koření na grilovanou zeleninu
Zapečená zelenina s parmazánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2jrK
4 názory