7 receptů na pokrmy zapečené v troubě: Jsou výtečné a přitom téměř bez práce
I když nejsou v troubě zapečená jídla příliš pracná, vždy si na nich pochutnáme. Všechny suroviny úhledně nakrájíme a narovnáme do pekáčku, některé z nich předem krátce tepelně upravíme. Zapékat můžeme brambory, zeleninu, houby i maso. Výborné jsou zapečené těstoviny, gnocchi i některé obiloviny.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
1. místo
2. místo
3. místo
4. místo
5. místo
6. místo
7. místo
Poslední recept je trochu jiný. Jedná se o zapečené palačinky s tvarohovým krémem. Palačinky jsou samy o sobě výborné, ale když je všechny nespotřebujete, můžete z nich vyzkoušet třeba tuto zapečenou specialitu.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 4 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 6 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 8 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno před 19 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 21 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak dlouhou tepelnou úpravu potřebují žampiony? Výborně chutnají dušené, smažené nebo vařené
Desatero častých otázek a odpovědí na téma květák a jeho zpracování. Recepty a nápady na přípravu nejlepších květákových jídel
Jak využít alobal při pečení? Matná a lesklá strana mají odlišné vlastnosti
Komentáře