Tuňák s citronovou omáčkou
Chřest, zapečený tuňák vonící po tymiánu a krémová citronová omáčka - tato kombinace vás jistě nadchne. Jídlo chutná skvěle a nazdobené citronem a větvičkou rozmarýnu lahodí i očím.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 412 kJ / 1 294 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,98 g |
Tuky | 99,99 g |
Vláknina | 2,07 g |
Cholesterol | 363 mg |
Sodík | 307 mg |
Sůl | 0,76 g |
Sacharidy | 35,41 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kdo nemá rád chřest, může jako přílohu použít malé vařené brambůrky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 5. 2015 09:01
2. 11. 2014 13:24
27. 11. 2012 00:18
23. 11. 2012 14:07
22. 4. 2012 19:06
27. 3. 2011 12:49
27. 3. 2011 12:38
21. 9. 2009 10:04
20. 9. 2009 21:21
20. 9. 2009 20:32
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Ananasový svěží dezert
Přidáno před 12 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 15 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 19 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 22 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Právě bylo uvařeno:
Podzimní čočková polévka s křenem
Petra Dvor. uvařila před 15 minutami
Krémové kokosové řezy
anezka... uvařila před 23 minutami
Italská čočková polévka
Jaja.27 uvařila před 24 minutami
Extra rychlé lívance
Fitulka uvařila před 30 minutami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
ctomala uvařila před 2 hodinami
Jednoduchý domácí chleba
jitule248 uvařila před 9 hodinami
Marlenka jednoduchá, výborná
611Elenka uvařila před 10 hodinami
Krkovička s kuřetem a žampiony v lorně
Lisa444 uvařila před 11 hodinami
Salát s kuřecím masem
Jitka J. uvařila před 11 hodinami
Bezová limonáda
MagdalenaMarie uvařil před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak správně připravit steak z tuňáka? Máme pro vás pět tipů a názorné video
7 nejlepších chřestových receptů. Populární chřest se dá vařit, zapékat, smažit i grilovat. Pochutnáme si na polévkách a salátech
Rozmarýn se v kuchyni uplatní hlavně při grilování a pečení tučnějšího masa. Ale využijeme jej i při nakládání sýrů
Další recepty
Tématické fráze: citrónová omáčka k rybě tuňák recept citronová omáčka k lososu tuňák recepty citronová omáčka na rybu omáčka k tuňákovi citronová omácka na ryby recept tuňák tuňák s omáčkou tuňák citrónová omáčka ke steaku omacka k tunaku recept na tunaka omáčka na tuňáka ryba s citronovou omackou recept na přípravu tuňáka příprava tuňáka omáčka k rybe losos s citrónovou omáčkou tunak pohlreich
Suroviny: tuňák, olej olivový, sůl, pepř, rozmarýn, chřest, citron, smetana ke šlehání, žloutek, med, máslo, sůl, rozmarýn, citron
Tuňák s citronovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L8Kr
10 názorů