Jelení kýta na víně a smetaně
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 15 456 kJ / 3 694 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 173,18 g |
Tuky | 300,03 g |
Vláknina | 20,70 g |
Cholesterol | 990 mg |
Sodík | 2,50 g |
Sůl | 6,17 g |
Sacharidy | 34,62 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 10. 2019 14:15
Jsem zde dnes poprvé. Takže mně vezměte na milost s komentářem. Můj předchozí byl pro Veronika a Honza a autorce jsem poděkovala i s přílohou
1. 10. 2019 14:11
Euforie:
Děkuji za radu. Dříve jsem také mixovala. Ale pak jsem zjistila, že pasirovane se lépe ohřívá
Ale vše je výtečné. Vyzkoušeno u svíčkové a rajské.
Ještě si dovolím poznámku, že tyto omáčky se musí dělat s láskou ????
Děkuji za radu. Dříve jsem také mixovala. Ale pak jsem zjistila, že pasirovane se lépe ohřívá
Ale vše je výtečné. Vyzkoušeno u svíčkové a rajské.
Ještě si dovolím poznámku, že tyto omáčky se musí dělat s láskou ????
1. 10. 2019 13:53
Veronika.Hrozna: já někdy pasíruju, někdy mixuju - to je samozřejmě rychlejší, ale v tom případě vždycky koření vyndám
1. 10. 2019 13:46
maris: To je jen moje zkušenost, samozřejmě 100 lidí, 100 chutí! To byl jen můj postřeh. Já to udělala s kořením spolu jednou, z důvodu nedostatku času a teď mi zase pasírovanou, nikdo nechce jíst!
1. 10. 2019 13:43
maris:
Veronika.Hrozna:
Veronika.Hrozna:
1. 10. 2019 13:34
Veronika.Hrozna: záleží na každém, co komu chutná. Já koření vždycky vybírám, jeho vůně už přešla do omáčky během vaření a nevidím důvod, proč by měla být omáčka se zbytky vyvařeného koření, zde např.. nového koření, pepře a jalovce chutnější, ale každý vaří podle svého nejlepšího vědomí, že jo
1. 10. 2019 13:28
Euforie: moc jsi mě potěšila, mám radost, že recept nezklamal děkuju
1. 10. 2019 13:05
Euforie: Tuto omáčku nikdy nepasíruju , vyberu bobkový list a umixuju i s kořením ! Jednodušší a o moc chutnější ! Zkus!
1. 10. 2019 13:00
Jujky dneska jsem to vyráběla po včerejší přípravě. Moc děkuji za recept. Loupla jsem tam ještě šípky. Jasně že vykoštěné . Vše nakonec přes pasirovac. A musím říct, že je to moc skvělý recept. Kuličky s moukou jsem přidávala poprvé. Ale příště na tuto seanci si vezmu neprilnavy hrnec. Protože jsem měla co dělat.
Takže znova moc děkuji.
Vše je báječné ????
14. 6. 2016 09:55
Omlovám se to jsem si nevšiml.
14. 6. 2016 09:16
Nomad: vždyť je uvedené jak v surovinách, tak i v postupu (viz 2.krok)
14. 6. 2016 09:13
Akorát mi v tom receptu schází víno, maso mám naložit ve víně a nebo podlívat.
16. 11. 2010 14:49
Dnes jsem viděla u řezníka jelení maso,tak jsem si kousek koupila a ráda bych zkusila,tento receptík.uvidím,zda se mi zadaří.
15. 7. 2010 20:19
29. 9. 2009 00:13
Mariszvěřinu milujeme jakoukoliv a na jakýkoliv způsob,tudíž ti náleží boďka č.10 za krásnou fotečku a za připomenutí nadcházející doby zvěřiny(už bych se měla juknout,kde pobíhá nějaký kňour,srnka,..aj).
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 2 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 3 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 4 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 6 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno před 16 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Jemné domácí houskové knedlíky
Indianapi uvařila před 23 minutami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
TondaJ uvařila před 53 minutami
Vepřová bratislavská plec
Cikitaka uvařila před 2 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
adamustonik uvařila před 3 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Kveta58 uvařil před 3 hodinami
Čajové věnečky
AryKlofan188 uvařila před 3 hodinami
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
Marie65 uvařila před 4 hodinami
Kynuté těsto na štrúdl
Sei uvařila před 5 hodinami
Meruňkový makovec
Petra Dvor. uvařila před 5 hodinami
Jarní křupavý salát
clova uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pěstujeme rajčata: Jak správně zasadit rajčata? Na balkonová stačí samozavlažovací truhlík, tyčková vyžadují hlubší nádobu
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Holka u plotny radí: Tuniské slané koblížky fricassé plněné tuňákem, vajíčkem a zeleninou si zamilujete na první ochutnání
Další recepty
Tématické fráze: jelení kýta jeleni kyta recepty jelení kýta recept jelení maso na víně jelení maso recepty recepty z jelení kýty recepty jelení kýta jelení maso kýta recepty jelení maso na smetaně jelenní kýta recept na jelení kýta recept na jeleni kytu recept jelení kýta jelení maso jehněčí na smetaně recepty na jelení kýtu kýta z jelena jelenní guláš jelenní kýta recept kýta
Suroviny: kýta jelení, slanina, víno červené suché, mrkev, celer, petržel, cibule, šlehačka, mouka hladká, pepř celý, bobkový list, koření nové koření, jalovec, tymián, sůl, máslo
Jelení kýta na víně a smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1rgV
27 názorů