Trhané hovězí v cibulovo-hořčičné omáčce
Trhané maso proto, protože můžete použít i méně kvalitní maso, které nedrží tvar a nejde nakrájet na úhledné plátky. A pokud ho dáte přímo do omáčky, stačí ho i méně.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 281 kJ / 1 023 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,88 g |
Tuky | 25,44 g |
Vláknina | 29,20 g |
Cholesterol | 271 mg |
Sodík | 678 mg |
Sůl | 1,75 g |
Sacharidy | 70,05 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Trhané maso proto, protože můžete použít i méně kvalitní maso, které nedrží tvar a nejde nakrájet na úhledné plátky. A pokud ho dáte přímo do omáčky, stačí ho i méně.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 2. 2023 14:20
19. 2. 2023 11:14
13. 2. 2023 12:09
12. 2. 2023 17:33
12. 2. 2023 17:25
7. 2. 2023 17:01
6. 2. 2023 23:25
6. 2. 2023 20:55
6. 2. 2023 19:54
6. 2. 2023 19:43
6. 2. 2023 19:07
6. 2. 2023 19:04
6. 2. 2023 18:53
6. 2. 2023 18:43
6. 6. 2022 13:30
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 8 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 11 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 12 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno před 23 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno 3. 5. 2024 17:11
Právě bylo uvařeno:
Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou
Kika95 uvařil před 9 minutami
Vepřová kýta na kmínu a česneku, zahuštěná jablkem
martiline uvařil před 1 hodinou
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Tesmopsik uvařila před 1 hodinou
Babiččin králík na černo
AndelaC uvařila před 1 hodinou
Křehký mřížkový koláč
faluska uvařila před 2 hodinami
Guláš, hovězí či vepřový
PavlinaP uvařil před 3 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Mmelinda uvařila před 3 hodinami
"Pštrosí" vejce
Standby uvařila před 4 hodinami
Kynutý borůvkový koláč od Tejajky - CRISP
Petra Dvor. uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak správně usmažit cibuli dosklovita, dorůžova či dočervena? Začátečníkům video napoví, jak postupovat
Znáte všechny typy smetany a víte, na co je použít? Jaká se hodí na zahuštění omáček a která do studené kuchyně?
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
Další recepty
Tématické fráze: trhané hovězí trhané hovězí maso trhané hovězí maso recept hořčičná omáčka recept omáčky recepty omáčka z hovězího trhané hovězí recept hovězí omáčky hovězí omáčka hořčičná omáčka trhané maso s těstovinami omáčky recept omáčka z hovězího masa cibulovo hořčicna omáčka omáčky k vařenému hovězímu masu hovězí v cibulové omáčce hovězí omáčka recept trhané hovězí maso s testoviny cibulovohořčičná vařené hovězí přední recepty
Suroviny: přední hovězí, zelenina kořenová, cibule, česnek, sůl, pepř celý, cibule, sádlo, mouka hladká, vývar hovězí, smetana, hořčice, koření nové koření, sůl, pepř mletý, kmín mletý
Trhané hovězí v cibulovo-hořčičné omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EMrv
20 názorů