Párečkové bonbóny
Recept ještě nebyl hodnocenPárky nakrájíme na kousky a každý propíchneme 2-3 krát vidličkou.Těsto rozválíme na tenko a nakrájíme na obdélníky asi o 3 cm širší než kousky párků.Každý kousek párku…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Párky nakrájíme na kousky a každý propíchneme 2-3 krát vidličkou.Těsto rozválíme na tenko a nakrájíme na obdélníky asi o 3 cm širší než kousky párků.Každý kousek párku…
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Poslední jídla na Titanicu: Steak ze svíčkové k snídani, grilovaná masa k obědu a vývar s mušlemi i holoubata k večeři
Jaký je rozdíl mezi brusinkou a klikvou a která z nich pomůže s nepříjemnou infekcí?
Trochu jiné „oříšky“. Z jedlých kaštanů připravíte jednoduchý dezert i nádivku do krůty