Bolen na česneku s tymiánem
Recept ještě nebyl hodnocenBolena zbavíme kůže a z obou stran hodně osolíme a necháme chvilku odpočinout. Do hrníčku si prolisujeme 6 stroužků česneku, přidáme tymián (já dávala víc než málo),…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 608 kJ / 145 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 8,90 g |
– nasycené | 1,48 g |
– nenasycené | 4,50 g |
–– mononenasycené | 3,80 g |
–– polynenasycené | 0,70 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 73 mg |
Sodík | 41 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 0,30 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Bolena zbavíme kůže a z obou stran hodně osolíme a necháme chvilku odpočinout. Do hrníčku si prolisujeme 6 stroužků česneku, přidáme tymián (já dávala víc než málo),…
Očištěnou rybu naporcujeme, porce osolíme a pokapeme citrónovou šťávou.Česnekové stroužky rozmačkáme a promícháme s olivovým olejem. Vzniklou směsí potřeme připravené…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Kávová sedlina do kompostu patří, zbytky masa tam nesmí aneb Praktické informace pro zahradní kompostování krok za krokem
Marinování a jak na to: Připravte si tři nejlepší marinády na kuře i steaky
Cuketová marmeláda má pikantní chuť po zázvoru, lehce nahořklou po citronové kůře a důležité využití najdou i citronová jadérka