Chřest s trhanou mozzarellou
Recept ještě nebyl hodnocenČerstvému zelenému chřestu nejvíc sluší snadná úprava, nejlépe tak vynikne jeho chuť. Vsaďte tak na blanšírovaný chřest, podávaný s trhanou mozzarellou, přelitý…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Čerstvému zelenému chřestu nejvíc sluší snadná úprava, nejlépe tak vynikne jeho chuť. Vsaďte tak na blanšírovaný chřest, podávaný s trhanou mozzarellou, přelitý…
Bramborové placky všech příchutí jsou oblíbeným zpestřením našeho jídelníčku. Jsou levné, na přípravu nenáročné a rychle hotové. Tato jejich podoba se zdravým medvědím…
Krásně zelený pokrm, doslova plný jarní zeleniny a bylinek. To jsou těstoviny, s omáčkou plnou chřestu a chutí štiplavého medvědího česneku. Tato kombinace chutí vás…
Domácí je nejlepší, alespoň se to říká. Vy se můžete o tom přesvědčit přípravou a uvařením domácích semolinových těstovin. Spolu s nimi pak servírujete jemné, ale…
Další ze skvělých nápadů na jídlo z jednoho hrnce, které je rychle připraveno. Podávat ho můžeme třeba k večeři. Rýže a uzená kuřecí stehna jsou dušená na bílém víně a…
Kdo by neodolal krásně křupavému, dozlatova osmaženému řízku? Zkuste do nich přidat tvarohovou směs s medvědím česnekem a pikantní klobásu, takto připravené řízky si…
Připravte si zdravou a chutnou smetanovou omáčku provoněnou typicky jarními bylinkami, medvědím česnekem a mladými kopřivami. Příprava není nijak složitá a v kombinaci s…
Játra jsou poměrně opomíjenou surovinou, a to i když jsou levná, plná vitamínů a při správné přípravě lahodná. Vyzkoušejte je v lehce pikantní omáčce s dijonskou hořčicí…
S teplejším jarním počasím přichází také období sklizně medvědího česneku. Z byliny jemné česnekové chuti můžete připravit krémovou polévku, kterou budete mít do…
Pokud máte doma vývar z uzených žeber, zužitkujte ho ve svůj prospěch a uvařte si chutnou uzenou polévku vylepšenou o medvědí česnek. Polévka s touto jarní bylinou je…
Další z variací na oblíbené řízky je pro milovníky pikantních chutí kombinace vepřového masa a medvědího česneku. Maso marinujeme v červeném víně s ďábelským kořením a…
Bramborový salát má stovky variant. Zkusíte ho s cizrnou? Při nedostatku času se může použít cizrna konzervovaná. Řečeno slovy autorky receptu: Salát chutná samotný, s…
Pokud máte dost uzeného vývaru, který vám zbyl z vaření polévky, můžete si připravit tuto skvělou slanou kaši. Bude krásně česneková, jemně slaninová a zasypaná zlatými…
Na dno PH dám cibuli, na to špekáčky, okořením. V misce rozdělám půl láhve kečupu s celým pivem a naliji na špekáčky. Zapnu na Hight na 2,5 až 3 h.
Hutná zeleninová polévka, která v zimě zahřeje a v létě zasytí. Červené fazole jsou typické pro ostrou mexickou kuchyni, proto nebude od věci uvařit i tuto polévku v…
Další recept na využití skvělého medvědího česneku. Zde není rýže použita jako příloha, ale jako součást pokrmu. Dle chuti proto můžete servírovat s přílohou nebo jen se…
Pomazánka z natvrdo vařených vajec ochucená úžasným medvědím česnekem. Jaro a vitamíny přímo na vašem talíři nebo čerstvě ukrojeném chlebu. Dokud roste medvědí česnek…
Výbornou sekanou z krůtího masa dochutíme čedarem a osmahnutou zeleninou. Výraznější chuť jí dodává dijonská hořčice a medvědí česnek. Před koncem pečení ji ještě…
I z obyčejné bramborové kaše lze přidáním mrkve a medvědího česneku vykouzlit zajímavou přílohu. Je vhodná k masu či rybě. Podávat ji můžeme i samostatně, případně se…
Na oleji dlho smažíme pokrájanú cibuľu. Pridáme pokrájané mäso, necháme zatiahnuť. Pridáme mletú papriku, korenie, feferónový krém, pretlak, papriku, paradajku, (možno…
Do větší mísy protlačím uvařené, studené brambory přes sítko (se strunama, jako na bramborový salát). Přidám uvařené těstoviny propláchnuté studenou vodou,smíchám…
Jarní stylová omáčka s oblíbenou bylinkou. Smetanová, hladká a jemná, navíc s medvědím česnekem. Bude chutnat s bramborem či špekovými knedlíky. Podíl plnohodnotných…
Nalaďte se na jarní náladu touto svěží zelenou polévkou připravenou z mrkve, kadeřávku a medvědího česneku a zjemněnou smetanou. Lahodnou polévku si vychutnáte s…
Svěží a plná vůní a chutí - taková je krémová polévka z brambor a medvědího česneku, zjemněná trochou smetany. Podáváme ji pokapanou kvalitním olivovým olejem a…
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Pečeme s Ivou: Vyzkoušejte jednouchou nahou pizzu scondita! Je skvělá i na snídani
Liptovské droby: Křupavou klobásku z brambor zjemní škvarky a navoní majoránka. Dobrota z podhůří Tater je jednoduchá, a přitom levná
Soutěžte s The ChilliDoctorem a vyhrajte dárkové sady. Nadělujte slzy v očích pod stromečkem. Darujte chilli dárky!