Něco na rýmu,kašel atd...
Recept ještě nebyl hodnocenPomeranče a citrony nakrájejte na kousky i se slupkou, dejte do džbánku, co snese horkou vodu, nasypte na ně cukr podle chuti a teď to trochu pomačkejte, ať pustí sťávu…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Pomeranče a citrony nakrájejte na kousky i se slupkou, dejte do džbánku, co snese horkou vodu, nasypte na ně cukr podle chuti a teď to trochu pomačkejte, ať pustí sťávu…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Umění francouzské kuchyně nejlépe ovládala Američanka. Poznejte kuchařku Julii Child!
Na domácí radler stačí smíchat pouze dvě ingredience. Chuť však ovlivní jejich pořadí a důležité je správné držení sklenice
Pomazánka z pečené petržele voní česnekem, potěší lehkou nakyslostí po citronu, a přitom vyjde na pár korun