Mandlovo-čokoládový mugcake
Recept ještě nebyl hodnocenVšechny ingredience smícháme dohromady.Pečeme 15 min na 180°C.Doporučuji na vrch dát veganskou vanilkovou zmrzlinu či mandlové máslo.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Všechny ingredience smícháme dohromady.Pečeme 15 min na 180°C.Doporučuji na vrch dát veganskou vanilkovou zmrzlinu či mandlové máslo.
V základu těsta těchto sušenek je kokosové máslo, které můžete vyrobit i doma. Netradiční surovinou je pak tapioka, kterou můžete nahradit škrobem. Sladká chuť kokosu je…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Pečení na neděli: Křehké věnečky se žloutkovým krémem podle paní Třešňákové
Konec trapasům v restauraci! Už žádné mačáto, gnoči, nebo gordon blů: Tahák, jak správně vyslovovat názvy jídel a nápojů
Božský rebarborový koláč: Vyzkoušené triky, jak na skvělý moučník, který milují v Kanadě