Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Estragon - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Nevšední melounový salát

Nevšední melounový salát

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Slanou cibuli promícháme s portským vínem. Plátky okurek a melounu promícháme, přidáme cibuli v portském a 3 lžičky olivového oleje. Dále přidáme estragon, nakrájený na…

Estragonový domácí ocet

Estragonový domácí ocet

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Ve francouzské kuchyni je estragon velice oblíbený. Vyznačuje se jemnou vůní a příjemně nasládlou chutí. Estragonový ocet využijete do salátů, nebo marinád. Navíc jeho…

woman

20 min

Rebarborová omáčka s estragonem

Rebarborová omáčka s estragonem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Sezónní rebarboru můžete zužitkovat i jinak, než do moučníku. Vyzkoušejte zajímavou rebarborovou omáčku s estragonem. Kombinaci nakyslé chuti a jemně pikantního…

zizala

25 min

Uzbecká kuřecí šurpa z Buchary

Uzbecká kuřecí šurpa z Buchary

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Ze skeletů a odřezků masa z kuřat si připravíme vývar. Vývar: Několik kuřecích skeletů se zbytky masa, několik odřezků z kuřat s masem, 1 mrkev, 1 petržel, vykrojený…

Studená bylinková omáčka

Studená bylinková omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Dva žloutky uvaříme a rozmačkané smícháme se zbylými dvěma syrovými žloutky. Přidáme pepř, hořčici a po kapkách za stálého míchání olivový olej. Dále vmícháme jogurt a…

Poldův řízný točený

Poldův řízný točený

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pekáč vymažeme sádlem. Točený naporcujeme na kousky asi 10 – 12 cm dlouhé. Oloupeme a nařízneme. V řezu ochutíme pepřem a chilli. Papriku a slaninu nakrájíme na…

Brynzová roláda

Brynzová roláda

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Připravte slanou obměnu oblíbené rolády. Náplň z brynzy, mangoldu, vyškvařené slaniny, ochucená česnek, si vás doslova podmaní svojí skvělou chutí. Vašim strávníkům se…

tejaja

50 min

Uzbecký jehněčí šašlik

Uzbecký jehněčí šašlik

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Objevte autentickou chuť Střední Asie s tímto uzbeckým jehněčím šašlikem. Šťavnaté kousky jehněčího masa, marinované ve speciální směsi koření a grilované k dokonalosti,…

honzam

35 min

Věrky - Milánské řízky

Věrky - Milánské řízky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Maso nakrájíme na tenké plátky (řízky) asi 100 gramové, osolíme, opepříme, posypeme novým kořením a paprikou z obou stran. Nakonec zaprášime hladkou moukou.Rozehřejeme 4…

Nakládaná vepřová pečeně

Nakládaná vepřová pečeně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Omyté a osušené maso potřeme solí a prolisovaným česnekem a estragonem. Dáme do mísy, přikryjeme folií a necháme přes noc v chladu. Připravíme nálev: půl litru studené…

Krevety po provensálsku

Krevety po provensálsku

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

V pánvi na 2 lžících másla osmahneme najemno nakrájenou cibuli a papriky pokrájené na tenké proužky. Poté přidáme řádně očištěné krevety, osolíme a okořeníme petrželkou,…

Výborná ryba - vše v jednom

Výborná ryba - vše v jednom

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Rybu si připravíme, že jí nakrájíme na filata, omejeme, osušíme, osolíme, dost pokapeme citronem, posypeme kmínem, estragonem a necháme odležet. Mezi tím si oškrabeme…

Bibinka

75 min

Chřestový balíček

Chřestový balíček

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Zemiaky dobre umyjeme a aj so šupkou nakrájame na kolieska asi 5 mm hrubé.Väčší kus alobalu prehneme na polovicu a stred vymastíme olejom.Na vymastenú časť alobalu…

tejaja

60 min

Pstruzi s bylinkovými bramborami

Pstruzi s bylinkovými bramborami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Pstruhy omyjeme, osušíme a na půl hodiny naložíme do mléka. Poté je vyjmeme, necháme okapat, osolíme, opepříme, zakapeme citronem a dáme do vymaštěného pekáčku. Pečeme…

1 2 3 4 5

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více