Těstoviny s Grankem
Recept ještě nebyl hodnocenTěstoviny uvaříme podle návodu, omastíme máslem a posypeme Grankem. Toť vše...:) Lze podle chuti dosladit moučkovým cukrem, ozdobit hoblinkami z hořké čokolády,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Těstoviny uvaříme podle návodu, omastíme máslem a posypeme Grankem. Toť vše...:) Lze podle chuti dosladit moučkovým cukrem, ozdobit hoblinkami z hořké čokolády,…
V mléce uvaříme pudingy s cukrem. Necháme vychladnout a poté postupně zamícháme zakysané smetany.Na upečený piškot natřeme polovinu krému a poklademe piškoty, namočenými…
Odměříme si 300 ml vody, do hrnce nasypeme vanilkový cukr, na něj 250 ml vody a dáme vařit. Ve zbytku vody (50 ml) si rozmícháme pudinkový prášek a když voda v hrnci…
Tradiční italský dezert u nás rychle zdomácněl. Nejčastěji se podává jako dort nebo řezy. Pro snadnější servírování si ho můžete připravit ve sklence, kde vynikne jeho…
Jednoduchý a rychlý moučník o jehož vláčnost se postarají jablka přidaná přímo do těsta. Díky tomu byste si na něm pochutnali třeba i bez krému. S ním je to ale najednou…
Vejce ušleháme s cukrem, přisypeme mouku s práškem do pečiva a přidáme vodu, olej a kakao. Promícháme a nalijeme na vymazaný a vysypaný plech. Pečeme asi 15 minut na 160…
Žloutky a cukr ušleháme do pěny, pak přikapáváme olej a vodu, přimícháme mouku s práškem do pečiva a nakonec opatrně vmícháme sníh z bílků.Dáme na vymazaný a vysypaný…
Do domácí pekárny dáme všechny suroviny, zadáme program na marmeládu a více se nestaráme. Můj program na džem trvá 1hod. a 17 min. a rýžová kaše je výborná, navíc bez…
Dezerty hotové za pár minut mají vždycky úspěch! Ne vždy je totiž čas na zdlouhavé pečení, přípravu složitých krémů. A pokud máte rádi tvaroh, určitě byste měli tento…
Těsto: Vejce s cukrem začneme šlehat, postupně přidáváme nejprve olej a 2 vanil. cukry a po částech hrnek mléka a dva hrnky pol. mouky a kypřícím práškem. Na plech…
Do menší části z už odměřeného vlažného mléka přidáme lžičku cukru, rozdrobíme droždí, posypeme troškou hladké mouky a necháme vzejít kvásek.V míse smícháme mouku se…
Žloutky utřeme s cukem (el. šlehačem), přidáme vidličkou rozmačkané banány a zašleháme. V jiné míse si smícháme mouku, kakao, pr. do pečiva a postupně zašleháváme do…
Žloutky oddělíme od bílků a vyšleháme tuhý sníh se špetkou soli. Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme mouku a kakao a nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků. Nalijeme…
Vložíme do papiňáku mléko a rýži, za občasného míchání přivedeme k varu, hrnec uzavřeme, necháme natlakovat, stáhneme plotnu na min. stupeň (na jedničku u elektriky) a…
Vejce vyšleháme s cukrem a vodou do pěny, přidáme mouku, olej a pr.do peč. Pečeme na plechu asi 25x30cm do růžova. Jablka rozdusíme s cukrem, přidáme pudink ve vodě…
Celá vejce s cukrem vyšleháme do husté pěny a pomalu přidaváme vodu a olej. Mouku promícháme s kakaem a lehce vmícháme do vyšlehané pěny. Vylijeme na plech vyložený…
Do tuha vyšlehaných bílků přidáváme postupně žloutky, vodu, olej, cukr sřídavě s moukou smíchanou s kypřícím práškem. Vlijeme na vytřený plech, jěště teplý puding…
Výborné těsto ochucené ořechy a Grankem, potřené kávou, rumem a rybízovým džemem, doplňuje čokoládová poleva. Dort, který jistě potěší milovníky čokolády, kakaa a kávy,…
Všechny suroviny dáme do velké mísy a šlehačem řádně promícháme. Těsto vylijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech a pečeme na 200 stupňů přibližně 40 minut. Necháme…
Všechny suroviny smícháme, můžeme použít ruční šlehač. Těstíčko necháme cca 15-30 minut odležet v lednici. Ze začátku použijeme jen 500 ml mléka a pokud je třeba, tak po…
Do hrníčku dejte všechny ingredience a promíchejte. Pak dejte do mikrovlnné trouby.
Do smíchaných smetan zamícháme cukr, vanilkový cukr a piškoty. S 1/2 poklademe mísu, nebo pekáček, dáme ovoce a zase piškoty smíchané se smetanama. Vrch posypeme grankem…
V míse rozšleháme 2 žloutky a 2 celá vejce s cukrem, poté přidáme olej a mléko. Postupně přimícháme mouku s práškem do pečiva a vanilkový cukr. Z 2 bílků ušleháme sníh a…
Všechny suroviny dáme do mísy a ušleháme.Vlijeme do vhodné nádoby a dáme do druhého dne do mrazáku.Před podáváním necháme chvíli stát při pokojové teplotě.
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Mátová omáčka je oblíbená v Británii i v Indii. K jakým jídlům se nejvíc hodí?
Demi glace je ten nejlepší základ pro všechny druhy omáček: Jak jej připravit, aby měl opravdu silnou chuť?
Dokonalé ořechy v karamelu: Výsledek bude perfektní, pokud si dáme pozor na jednu zdánlivou maličkost