Jarní salát s polníčkem a sedmikráskou - vegan
Recept ještě nebyl hodnocenPolníček si natrháme na menší kousky do mísy, přidáme naklíčenou čočku, mungo nebo jakékoliv klíčky, přihodíme sedmikrásku (já jsem jí opražila na rýžovém oleji, může…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 3 452 kJ / 825 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,00 g |
Tuky | 15,00 g |
– nasycené | 3,00 g |
– nenasycené | 13,00 g |
–– mononenasycené | 5,00 g |
–– polynenasycené | 8,00 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 35,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 115,00 g |
– cukry | 4,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Polníček si natrháme na menší kousky do mísy, přidáme naklíčenou čočku, mungo nebo jakékoliv klíčky, přihodíme sedmikrásku (já jsem jí opražila na rýžovém oleji, může…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Ta nejlepší velikonoční nádivka: Co v ní nesmí chybět a jak ji připravit, aby chutnala přímo božsky
Lokše z tvarohového těsta jsou neskutečně vláčné a jemné, stačí na ně jen pár ingrediencí a hotové jsou za chvíli
Balkánský burek: Víte, jak doma připravit oblíbenou křupavou specialitu? Chce to správné těsto!