Brambory rozšťouchané se šťávou z masa
Recept ještě nebyl hodnocenVe slupce uvařené brambory oloupeme, dáme do hrnce se zbylou šťávou po dušeném, nebo pečeném masu a necháme pod pokličkou 2 minuty slabým varem prohřát. Poté…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Ve slupce uvařené brambory oloupeme, dáme do hrnce se zbylou šťávou po dušeném, nebo pečeném masu a necháme pod pokličkou 2 minuty slabým varem prohřát. Poté…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Jídelní rozmary slavných: Karel Gott miloval svíčkovou i pravou „čínu“ a návštěvám připravoval speciálně ochucený tatarák
Retro okénko: Koláč prošívaná deka je klasika. Zkuste jej podle tohoto babiččina receptu
Mrkvový dort je hodně muziky za málo peněz. Lahodný moučník se objevil, když nebylo na cukr