Fofr moučník z ovocného kompotu pro návštěvu
Recept ještě nebyl hodnocenNejdříve jsem nechala okapat broskvový kompot a pak jsem broskve pokrájela na čtvrtky. Dortovou želatinu jsem rozpustila podle návodu, ale dala jsem ji místo do vody,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Nejdříve jsem nechala okapat broskvový kompot a pak jsem broskve pokrájela na čtvrtky. Dortovou želatinu jsem rozpustila podle návodu, ale dala jsem ji místo do vody,…
Tmavý korpus překrojený, bílkový celý. Spodní tmavý spojený karamelovým krémem s bílkovým korpusem, na to kávový krém, nahoru tmavý korpus. Celý povrch natřu tence…
V litinovém hrnci jsem upekla spodní korpus, pak v menším litinovém hrnci horní korpus, po vychladnutí promazala zvlášt každý korpus krémem a potáhla každý zvlášt…
Upečený a vychladlý korpus rozkrojíme a potřeme marmeládou. Poté potíráme celý dort krémem z tvarohu. Dort uzavřeme a potíráme jej ze stran, až není vidět žádný korpus.…
Čtvercový kropus naplněný čokoládovým krémem, potažený smarflexem s vanilkovou příchutí. Uvaříme si mléko a před tím než do toho nalijeme pudink tak tam nalámeme…
Upečeme korpus, ten po vychladnutí dvakrát prokrojíme, promažeme marmeládou, poklademe ovocem a potřeme krémem.Celý dort složíme do původního stavu a obmažeme boky i…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Makové mléko v obsahu vápníku předčí to kravské. Víte, jak je nejlépe doma udělat a čím se dá ochutit?
Hořické trubičky: tradiční podkrkonošská specialita, kterou měl rád dokonce i Napoleon
Hrníčkové knedlíky můžete mít připravené do pěti minut: Chutnají báječně a uvařit je dokáže i kuchařský amatér