Újezdecká plněná kapsa
Recept ještě nebyl hodnocenNejdříve omyjeme žampiony, osušíme a nakrájíme. Dáme do malého kastrůlku, osolíme, opepříme a osmahneme. Plátky masa rozklepeme na podlouhlé plátky silné 0,5 cm. Plátky…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Nejdříve omyjeme žampiony, osušíme a nakrájíme. Dáme do malého kastrůlku, osolíme, opepříme a osmahneme. Plátky masa rozklepeme na podlouhlé plátky silné 0,5 cm. Plátky…
Plátky kotlet lehce naklepeme, osolíme a posypeme bohatě sušeným tymiánem a lehce obalíme v hladké mouce. Na pánvičku dáme trochu oleje, který rozehřejeme a zprudka v…
Kotlety posypeme směsí koření, které do masa vtlačíme, pokapeme olejem a necháme v chladu odležet. Solíme až těsně před přípravou. Kapustičky si očistíme, nakrájíme na…
Vepřové kotlety osolíme a bohatě opepříme. Takto okořeněné kotlety obalíme v hladké mouce a na trošce rozpáleného sádla zprudka opečeme z obou stran. Jakmile jsou…
Lilek nakrájíme na kolečka, posolíme a necháme 20-30 minut vypotit. Cibuli nakrájíme na kolečka. V kastrůlku rozpustíme cukr na světlý karamel, vlijeme červené víno,…
Troubu zapnout na 180°C. Do plátku masa jsem si udělala kapsy a naplnila je strouhanou Gran Moravií. Maso jsem osolila a opepřila. Dno pekáčku jsem si vymazala a…
Zelné listy chvíli povaříme v osolené vodě, aby změkly. Vepřové maso a slaninu nakrájíme na malé kousky a rozsekáme v mixéru. Rozsekané maso dáme do misky, přidáme…
Pokud hledáte recept pro nedělní vaření, tak tento bude tím pravým. Opečené a ještě navíc zapečené vepřové kotlety s dalšími ingrediencemi jistě uspokojí vaše chuťové…
Vepřová kotleta je kvalitní maso. O Velikonocích můžeme oživit vepřové kapsy vloženým vařeným vejcem. Okořeníme pak oblíbeným kořením a připravíme tak, aby maso nebylo…
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Spálené hrnce nevyhazujte. Stačí sůl, citron nebo tableta do myčky a budou jako nové!
Zelenina schovaná do křupavého těstíčka: Tempura vyžaduje ledové těsto a rychlé smažení, pak je výsledek fantastický
Jak správně ochutit mazanec? Patří do něj hlavně rozinky a mandle nebo citronová kúra, voňavého koření stačí jen špetka