Smetanová mrkev se zázvorem a přírodním vepřovým plátkem
Recept ještě nebyl hodnocenMaso lehce naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme česnekem a zakápneme olejem. Necháme chvíli odpočinout.Pórek nakrájíme na drobno a mrkev nastrouháme na drobno.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Maso lehce naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme česnekem a zakápneme olejem. Necháme chvíli odpočinout.Pórek nakrájíme na drobno a mrkev nastrouháme na drobno.…
Z kotlety uděláme steaky cca 2-3 cm.Z ingrediencí připravíme marinádu, kterou vetřeme do steaků a necháme 2 hodiny odpočívat.Na rozpálené pánvi s trochou oleje…
Uděláme marinádu z oleje, sójové omáčky, worchestru, kečupu, chilli, rozmačkaného česneku a grilovacího koření. Necháme maso alespoň hodinu marinovat.Po cca hodině dáme…
Kotlety osolíme, opepříme, posypeme kořením a paprikou. Mrkev oloupeme a nakrájíme na špalíčky, cibuli rozčtvrtíme a rozdělíme na plátky, česnek oloupeme. Vše dáme do…
Plátky masa naklepat, opepřit, osolit, potřít hořčicí a poprášit mletou paprikou.Urovnat na pekáček potřený olejem. Pak na maso klademe hustě kolečka cibule, na cibuli…
Kotlety osolíme a opepříme. Vyřízneme kapsy, které naplníme slaninou a připraveným zelím. Zelí jsme na usmažené cibuli osmažili a dochutili solí, pepřem a kmínem. Kapsu…
Kotlety nakrájíme, mírně naklepeme, osolíme a opepříme.V misce smícháme tatarku, hořčici a kečup, potřeme kotlety z obou stran a necháme chvíli odpočinout.Mezitím…
Kuskus dáme do mísy, promícháme se solí a pepřem a zalijeme horkým vývarem. Promícháme a přikryté necháme odpočinout. Vývar se musí nasáknout do kuskusu.Kotlety…
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
I přesolená polévka jde zachránit! Desatero osvědčených babských rad, které usnadní vaření
Upekli jsme preclíky podle receptu z MasterChef Česko: Voní pivem a chutnají jako sádlové houstičky od babičky
Reportáž ze školky, kde se vaří jinak: Kuchařka Kristina sbírá medaile v soutěžích a nám prozradila recept na skvělou rajskou