Pomazánka ze sardinek / makrel v tomatě
Recept ještě nebyl hodnocenCibuli nakrájíme najemno, můžeme spařit vroucí vodou. Okurky nakrájíme nadrobno.Do misky dáme sardinky / makrely, přidáme cibuli, okurky a hořčici. Pořádně promícháme a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 954 kJ / 228 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 20,00 g |
– nasycené | 6,00 g |
– nenasycené | 12,00 g |
–– mononenasycené | 8,00 g |
–– polynenasycené | 4,00 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Cibuli nakrájíme najemno, můžeme spařit vroucí vodou. Okurky nakrájíme nadrobno.Do misky dáme sardinky / makrely, přidáme cibuli, okurky a hořčici. Pořádně promícháme a…
Pomazánkové máslo smícháme s pažitkou, přidáme nadrobno nakrájený pórek a nahrubo nastrouhaná uvařená vejce. Z kousků makrely vyjmeme páteř a vidličkou maso rozdělíme na…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Jídelní rozmary slavných: Tomáš Baťa chtěl učit Čechoslováky správně snídat, jedl zdravě, ale nikdy si neodpustil citronový chlebíček
Naše kuchařka 2: To nejlepší, co si můžete upéct nebo uvařit podle názorných videí. Druhá tištěná video kuchařka je tady!
Grilovaný celer: Naložený do té správné marinády nahradí dokonce steaky, před přípravou je vhodné ho krátce předvařit