Vepřové výpečky 1
Recept ještě nebyl hodnocenVepřo-knedlo-zelo je prý náš národní pokrm. Každá součást tohoto spojení má desítky variant. A právě tak výpečky. Někdo přidává ještě cibuli, česnek a kmín. I tato…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Vepřo-knedlo-zelo je prý náš národní pokrm. Každá součást tohoto spojení má desítky variant. A právě tak výpečky. Někdo přidává ještě cibuli, česnek a kmín. I tato…
Připravte si do zásoby několik skleniček domácí paštiky, kterou si vychutnáte nejen vy. Pokud ji dáte do nějaké pěkné skleničky, můžete ji darovat jako skvělý jedlý…
Libové vepřové maso odblaníme, prošpikujeme, osolíme, opepříme a celé potřeme olejem. Pak jej dáme na chvíli do chladu a připravíme ostatní suroviny.Očistíme kořenovou…
Na tuku zpěníme drobně pokrájenou cibuli, přidáme maso pokrájené na kostičky, lehce je osmahneme a dusíme v menším množství vody pod pokličkou, až se šťáva téměř vydusí.…
Na pánev nalijeme olej, po rozehřátí krátce orestujeme nadrobno nakrájenou cibulku. Poté vložíme maso pokrájené na kostky, posypeme mletou paprikou, solí, pepřem a…
U zeleninových salátů se kombinacím meze opravdu nekladou. Každý si rád zkombinuje, co mu chutná. V tomto salátu tak najdeme základní druhy zeleniny, kousky pečeného…
Vepřové maso pokrájené na nudličky naložené do pikantní marinády se na talíři jen rozpadá. Spousta dobře okořeněné zeleniny dodá pokrmu nejen výživovou hodnotu, ale…
Očištěné minutkové maso nakrájíme na nudličky, dáme do uzavíratelné misky, přidáme světlou sójovou omáčku a olej. Dobře promícháme a uzavřené dáme do chladu, než…
Nakrajime maso na platky.Mrkev,petrzel a celer na kousky.Cesnek jak chcete. Nakrajime si cibulku a na oleji ji zpenime na pekaci na plotne. Opeprene a osolene maso z…
Někdy je zapotřebí uvařit rychle a efektivně, proto přinášíme tento jednoduchý recept na vepřové medailonky, které připravíte za pár minut a rychlou večeři, nebo oběd,…
Asi by vás nenapadlo dělat řízky v pomalém hrnci. Až to vyzkoušíte, nebudete je již dělat jinak. Tím, že se dělají zároveň s brambory, ušetříte spoustu času a jídlo je…
Maso si nakrájíme na kostky, do misky dáme hladkou mouku a maso v ní vyválíme. Cibule pokrájíme na proužky a orestujeme na oleji, opečeme úplně do hněda. Poté přidáme…
Kedlubna je všestranná a pro zdraví velmi prospěšná zelenina. Na másle připravená kedlubna je výborná sama o sobě, zkuste si ji ale připravit s opečenou krkovičkou…
Tuto výbornou smetanovou houbovou omáčku připravíme z čerstvých, ale i sušených a zavařených hub. Má plnou houbovou chuť i vůni a s vepřovým masem se zavděčí i pořádným…
Tento guláš je pro mnohé připomínkou chalupaření a trampování. Zejména jeho specifická chuť guláše vařeného v kotlíku na ohni. Maso, špekáček, cibule, česnek a paprika,…
Maso nakrájíme na nudličky, cibuli na kostičky. Připravíme si bokem směs: ve smetaně rozpustíme nivu. Maso rychle orestujeme na kapce oleje. Posolíme a podlijeme…
Nevěříte, že se dají křupavé řízky připravit i bez smažení? My vás přesvědčíme o opaku. K dokonalé křupavosti budete potřebovat speciální obalovací směs a funkci…
Mäso narežeme na kocky – zvlášť hovädzie a zvlášť bravčové.V kotlíku na tuku orestujeme na kolieska narezanú cibuľu, pridáme papriku, rozpustíme ju a pridáme hovädzie…
Gyros: Maso nakrájíme na nudličky, promícháme s kořením, olejem a solí. Necháme uležet několik hodin nebo přes noc. Poté nudličky zprudka opečeme na pánvi s olejem…
Nádherné letní počasí láká ven, a proto je potřeba rychle uvařit oběd a vyrazit sluníčku vstříc. Plátky vepřového masa pečené s bramborem, zeleninou a kořením jsou…
Kdo by odolal dobře usmaženému řízku ze dvou druhů mletého masa, obohacenému o sýr, podávanému s bramborovou kaší a kyselou okurkou. Podle našeho receptu si připravíte…
Když chcete najít zaručený recept na zavařování masa, najdete dva způsoby přípravy - z masa syrového nebo pečeného. Další otázkou je použití koření, které může způsobit…
Cibuli a česnek vložíme do pekáče. Maso osolíme a dáme k cibuli a česneku.Přidáme veškeré koření. Podlijeme vodou, dáme trochu sádla a dáme péct.Orestujeme cibuli,…
Trhané maso využijeme v různých sendvičích, či burgerech. Nejlepší je, když maso budeme před pečením delší dobu marinovat. Fenyklová semínka dodají masu zajímavé, lehce…
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Žaneta z MasterChefa nabídla recept na buchty, které oslnily porotce soutěže: Hodně při přípravě ochutnávejte, říká
Recenze pražských minipivovarů: Brutálně pálivý Prosecký masakr od Beznosky je pivo pro otrlé
Máte rádi drobenku? Na německém koláči Streuselkuchen si ji užijete do sytosti