Kuřecí bochánky
Recept ještě nebyl hodnocenNa vlažné mléko nasypeme mouku tak, abychom zcela zakryli hladinu. Přidáme sůl, cukr a máslo. Uprostřed mouky uděláme malý důlek a nasypeme droždí. Prohněteme do…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Na vlažné mléko nasypeme mouku tak, abychom zcela zakryli hladinu. Přidáme sůl, cukr a máslo. Uprostřed mouky uděláme malý důlek a nasypeme droždí. Prohněteme do…
Večer si smícháme suroviny na kváskový základ a přikryté necháme přes noc (12hod) odpočívat v teple. Ráno do velké mísy dáme vodu, OvesMilk a Vajahit. Na tekutinu…
Troubu si zapneme na 200°C.Z nastrouhané cukety se pokusíme vymačkat co nejvíce vody. Nejlépe to jde přes plátno. A pak ji smícháme dohromady se všemi ostatními…
Z mléka, cukru a droždí umícháme v hrnku kvásek, přikryjeme a necháme na teplém místě vzejít. Studené brambory oloupeme a najemno nastrouháme do větší mísy. Přidáme…
Do misky nasypte mouku, přidejte špetku soli a přilijte 120 ml vody. Těsto promíchejte metlou a nechejte 15 minut odstát. Pokud je po odstátí tuhé a nepůjde rozetřít po…
Na rozehřátém oleji orestujeme do sklovita jemně nakrájenou cibuli, přidáme nahrubo nastrouhanou mladou cuketu i se slupkou a za častého promíchání velmi krátce podusíme…
Zásadní surovinou, která dodává perníčkům tu pravou chuť je, kromě medu, perníkové koření. V tomto receptu naleznete poměr k přípravě domácího koření a recept na…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno 9. 5. 2024 09:39