Kuřecí jáhloto
Recept ještě nebyl hodnocenNa marinádu smícháme prolisovaný česnek, česnek s bylinkami, citronový pepř s citronovým olejem a rozmarýnem. Stehýnka pečlivě promažeme marinádou (i pod kůží – uděláme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 600 kJ / 382 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,00 g |
Tuky | 4,70 g |
– nasycené | 0,70 g |
– nenasycené | 3,50 g |
–– mononenasycené | 1,30 g |
–– polynenasycené | 2,20 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 35 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 74,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Na marinádu smícháme prolisovaný česnek, česnek s bylinkami, citronový pepř s citronovým olejem a rozmarýnem. Stehýnka pečlivě promažeme marinádou (i pod kůží – uděláme…
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 27. 5. 2024 08:30
Přidáno 27. 5. 2024 07:56
Pivo za kačku a guláš za šest korun. Jak to vypadalo v socialistických restauracích?
Jak připravit slovenský řízek? Spojení mletého vepřového masa a uzeného oštiepku chutná perfektně
Falešné krkonošské kyselo: Do náhražky tradiční polévky patří kyselé houby a vylepšit ji můžete smaženými vajíčky