Kuřecí maso v zeleninovém kari s hlívou
Recept ještě nebyl hodnocenOčištěné kuřecí paličky uvaříme, odstraníme kůži a kosti a maso necháme stranou. V hluboké rozehřáté pánvi na oleji zesklovatíme nasekanou cibuli, přidáme na kolečka…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Očištěné kuřecí paličky uvaříme, odstraníme kůži a kosti a maso necháme stranou. V hluboké rozehřáté pánvi na oleji zesklovatíme nasekanou cibuli, přidáme na kolečka…
Oháňku prudce osmahnu na sádle ze všech stran.Poté zaliji vodou, vložím cibuli a česnek, osolím a okořením.Poté přivedu k varu a pomalu na mírném ohni vařím 2 hodiny …
V hrnci na olivovém oleji necháme zesklovatět najemno nasekanou cibuli. Přidáme kolečka nebo kostičky mrkve, olej z rajčat a krátce restujeme. Přidáme rajčata z konzervy…
Kuřecí prsa rozkrojíme na plátky či menší kousky, okořeníme a potřeme olejem.Orestujeme na menší pánvi dozlatova a dáme stranou. Na výpek přidáme zbylý olej, necháme…
Očištěnou zeleninu nakrájíme na kostičky a v hrnci na olivovém oleji ji orestujeme. Zalijeme horkou vodou tak, aby byla ponořená a přivedeme k varu. Při sníženém stupni…
Mrkev nastrouháme najemno, jablka oloupeme a nakrájíme na kostky.Přidáme ořechy, rozinky a med. Promícháme a dochutíme citronovou šťávou.Úplně nakonec nasekáme lístky…
Kroupy dobře v cedníku propláchneme, vložíme do hrnce, zalijeme 4 hrnky vody a vaříme skoro doměkka.Křídla v kloubu překrojíme na dva kousky, osolíme a opepříme.Dýni…
Masopust je obdobím oslav a hodování a tak se k němu výborně hodí tento talíř, doslova překypující dobrotami ze zabíjačky. Plátek uzeného masa společně s kouskem…
Troubu zapneme na 200 °C.Všechnu zeleninu a sýr nakrájíme na tenké nudličky asi 6 cm dlouhé, vše přidáváme postupně do misky. Nakonec přidáme aromat a klíčky. …
Všetky suroviny na marinádu dobre premiešame, filety v nej obalíme a necháme v chladničke odležať aspoň 2 hodiny.Potom filety na panvici na oleji z oboch strán opečieme…
Brambory a mrkev oloupeme, omyjeme a osušíme. Nakrájíme na menší kousky.Na hlubší pánvi rozehřejeme 2 lžíce oleje s máslem a přidáme mrkev s brambory. Osolíme a…
Jablko a zeleninu nastrouháme na velkých slzách, přidáme křen se smetanou, sůl, pepř a šťávu z citronu. Vše promícháme.Vejce rozkrájíme na čtvrtky, cibuli na tenké…
Pokud patříte k milovníkům receptů s mrkví, bude pro vás tento pokrm to pravé. Mrkev dodá kuřecímu masu nasládlou chuť a černé pivo zase lehkou vůni. Nejvíce nám tento…
Mrkev, vařenou brokolici a stonek celeru nastrouháme na hrubším struhadle.Přidáme sůl, salátové bylinky a jogurt.Promícháme a nakonec přidáme nahrubo nastrouhaná vařená…
Sytá hustá polévka nás přenese do kraje vonícího levandulí. Chuť si sami upravíme podle druhu přidaného oblíbeného koření. Brambory a fazole nás dokonale zasytí tak, že…
Sušené houby předem namočíme.Cukety omyjeme, odkrojíme konce a i se slupkou nakrájíme na kostky, které vložíme do hrnce. Totéž uděláme s mrkví, zalijeme vodou, osolíme…
Použitím mražených polotovarů můžeme někdy vyřešit absenci závodního stravování, nebo prostě jen oběd, kdy se nám nechce vůbec nic dělat. Kombinace játrových knedlíčků a…
Netradiční květáková polévka obohacená o cuketu a oku lahodící strouhanou mrkev. Květák je nízkokalorická zelenina, která díky vysokému obsahu vlákniny zasytí na…
Houby dopředu namočíme aspoň na 2 hodiny.Květák rozebereme na růžičky a opláchneme, brambory oloupeme a pokrájíme na kostky, cibuli na kostičky, očištěnou mrkev na…
Všechnu zeleninu očistíme a nakrájíme na kousky.V hrnci rozehřejeme olej, přidáme slaninu nakrájenou nadrobno, orestujeme a pak přihodíme připravenou zeleninu.Po chvilce…
Využijte nekonečných možnosti, které cukety nabízejí. Palačinkové těsto doplněné cuketami sice musíme na pánvičce roztírat, ale to mu neubírá na jeho lehkosti. Společně…
Neoloupanou cuketu nakrájíme na kostičky nebo nahrubo nastrouháme, můžeme udělat napůl obojí. Mrkev taky nastrouháme, brambory nakrájíme na kostky a cibuli s česnekem…
Směs kuřecího masa a kořenové zeleniny doplňuje sladké, šťavnaté mango. Podáváme ji se smetanovou omáčkou a jídlu dodáme říz trochou strouhaného křenu. Vyzkoušejte tuto…
Ovocné a zeleninové poháry si získávají stále větší oblibu. Milují je konzumenti, ale i hospodyňky pro jejich snadnou a rychlou přípravu. Za chvíli je hotovo a zvlášť v…
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoce v Chorvatsku: Svátečním jídlem je tu ryba. Jak ji rychle, ale přitom chutně a pikantně připravit?
Pět variant velikonočního beránka: Z lehkého ořechového těsta je nadýchaný, ze šlehačkového pak nádherně vláčný
Chcete vypadat jako španělská královna Letizia? Tohle byste měli mít ve svém jídelníčku!