Letní nanuk (raw)
Recept ještě nebyl hodnocenBanány oloupejte, rozkrojte na půl (ne podélně :), napíchejte do nich špejle (stačí zapíchnout je tak 2 - 3 cm) a na tácku vyloženém pečícím papírem je nechte nejméně 1…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Banány oloupejte, rozkrojte na půl (ne podélně :), napíchejte do nich špejle (stačí zapíchnout je tak 2 - 3 cm) a na tácku vyloženém pečícím papírem je nechte nejméně 1…
Mouku prosijte do větší mísy, přidejte skořici, prášek do pečiva a zamíchejte.V jiné míse vyšlehejte med, olej, vanilkový extrakt, mléko a vejce.Obsah obou mís spojte,…
Banány vidličkou roztlačíme na kašu. V kastróle roztopíme med, arašidové maslo a kokosový olej. Odstavíme z ohňa a primiešame banány. Vsypeme vločky a semienka a…
Smícháme sypké suroviny.Přidáme strouhanou mrkev a jablka s ostatními surovinami. Umícháme polotekuté těsto.Dortovou formu vymažeme kokosovým olejem a vysypeme…
Bílky oddělíme od žloutků, přidáme špetku soli a ušleháme tuhý sníh. Žloutky ušleháme s cukrem do světlé pěny a přidáváme postupně horkou vodu, aby se žloutky lépe…
V nádobě rozšleháme mléko s vejci, kokosovým olejem, solí, cukrem a skořicí. Přisypeme mouku a znovu rozšleháme. Těsto necháme chvilku odpočinout. Mezitím si na pánvi…
Do misky dáme vejce, ovesné vločky rozemleté na jemno a přidáme čokoládový protein. Vše smícháme dohromady a po troškách přiléváme mléko, aby vzniklo hutnější lepivé…
Do velké mísy nasypeme ovesné vločky, slunečnicová semínka strouhaný kokos a skořici. Vše promícháme. K vločkám přidáme rozpuštěný kokosový olej a kokosový cukr. Vše…
Na dno skleniček jsem nalámala perníčky a zakápla troškou Amaretta.Ricottu jsem smíchala s cukrem a vanilkovým extraktem a ½ ricotty navrstvila na perníčky.Jako další…
Sypké suroviny společně smícháme.Mokré suroviny spolu lehce promícháme metlou, aby se spojily.Do mísy se sypkými surovinami vlijeme mokré a promícháme. Strouhanou cuketu…
Oříšky nakrájíme na menší kousky a všechny suché suroviny, kromě čokolády a rozinek, smícháme v míse.V kastrolku prohřejeme kokosový olej a med, zalijeme tím připravenou…
Na kokosovém oleji zesklovatíme cibulku, přidáme sterilovaná bio rajčata, nastrouhané větší jablko a hrnek vody. Promícháme a přivedeme k varu. Do sítka na koření si…
Vločky zalejeme mliekom a necháme ho úplne vstrebať.Jablká nastrúhame nahrubo a premiešame s makom, hrozienkami, cukrom a škoricou.Nasiaknuté vločky zmiešame s jablkovou…
Z vejce oddělíme bílky, které vyšleháme v tuhou pěnu. Zbylé ingredience smícháme v hladké těsto, do kterého na závěr opatrně přidáme i vyšlehané bílky. Upečeme ve…
Připravte si všechnu zeleninu, fazole slijte a dobře properte, nechte okapat. Tempeh rozdrobte prsty, pokud používáte natural, opečte ho s trochou dobré sojové omáčky …
3/4 hrnku mátových listů nahrubo nasekejte, spolu s kokosovým mlékem vložte do rendlíku či menšího hrnce a pomalu přiveďte k varu. Poté na co nejmenším plameni velmi…
Do mísy nakrájíme banány a vidličkou je rozmačkáme. Přidáme ostatní suroviny, kromě kokosového oleje a kakaa. Připravíme hladké těsto, které vlijeme do koláčové formy…
Meruňkového Šmakouna nastrouháme na hrubém struhadle. Přidáme ostatní ingredience a vypracujeme hladké vločkové těsto. Zapékací mísu vymažeme kokosovým olejem a těsto…
V míse rozmíchejte ricottu s vejcem a nastrouhaným jablkem. Přisypejte pohankovou mouku a vločky, sodu a chia semínka. Promíchejte metlou nebo vařečkou. Přilijte mléko a…
Máslo a kokosový olej rozpusťte, přidejte vlažné mléko, rozmíchejte prosátý cukr a postupně zapracujte mouku. Hotové těsto dejte chladit do lednice, zatímco si…
Vše na korpus smícháme, natlačíme do dortové menší formy a dáme do lednice.Suroviny na makovou náplň smícháme a navrstvíme na korpus. Opět dáme do lednice.Ingredience na…
Vše smíchat dohromady, dát do formy a péct na 180 stupňů 20 minut.Nakonec můžete doplnit jogurtem nebo třeba ovocem.
Na kokosovém oleji opražíme vločky, přidáme med a kokos, promícháme a necháme vychladnout.Připravíme krém. Obě avokáda rozpůlíme, odstraníme pecku a vydlabeme dužninu.…
Pokud používáte čerstvé droždí, udělejte kvásek. Droždí nadrobte do misky, přidejte část teplého mléka (cca 40*C) a trochu cukru. Rozmíchejte, zasypte moukou a nechte…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Jídelní rozmary slavných: Tomáš Baťa chtěl učit Čechoslováky správně snídat, jedl zdravě, ale nikdy si neodpustil citronový chlebíček
Naše kuchařka 2: To nejlepší, co si můžete upéct nebo uvařit podle názorných videí. Druhá tištěná video kuchařka je tady!
Grilovaný celer: Naložený do té správné marinády nahradí dokonce steaky, před přípravou je vhodné ho krátce předvařit