Celerové karbanátky s tofu
Recept ještě nebyl hodnocenCeler oloupeme, nakrájíme na větší kousky a dáme vařit do osolené vody asi na 10 minut.Pak jej vychladíme a nastrouháme na hrubších nudličkách.Na jemných nudličkách…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 469 kJ / 112 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,00 g |
Tuky | 4,00 g |
– nasycené | 1,00 g |
– nenasycené | 2,00 g |
–– mononenasycené | 1,00 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 600 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 3,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Celer oloupeme, nakrájíme na větší kousky a dáme vařit do osolené vody asi na 10 minut.Pak jej vychladíme a nastrouháme na hrubších nudličkách.Na jemných nudličkách…
Na oleji orestuji cibuli do sklovata. Párky nakrájím na kolečka a také je lehce orestuji. Přidám papriku na kostičky, zaliji trochou vody a nechám podusit. Po chvíli…
Brambory si uvaříme ve slupce a nahrájíme na plátky. Brokolici si uvaříme taktéž do měkka a rozmačkáme. Cibule si spolu s pálivou paprikou osmahneme na kapce olivového…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Čerstvé domácí máslo je hotové za pár minut. Spočítali jsme, zda se vyplatí nejen chuťově, ale i finančně
Borůvková povidla: Zkuste je podle slavné prvorepublikové kuchařky Anuše Kejřové!
Slavný francouzský toast získal název omylem, nebo podvodem. I tak chutná fantasticky!