Pizza pita
Recept ještě nebyl hodnocenPita chléb pomažeme pastou, obložíme salámem, a sýrem a vším co chcem a dáme na 5 minut zprudka zapéct v rozpálené troubě cca na 250 °C.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 131 kJ / 31 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,90 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,03 g |
– nenasycené | 0,11 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,08 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,00 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Pita chléb pomažeme pastou, obložíme salámem, a sýrem a vším co chcem a dáme na 5 minut zprudka zapéct v rozpálené troubě cca na 250 °C.
Klasickým způsobem zaděláme kynuté těsto. Několikrát ho propracujeme a po dobu kdy kyne, připravíme náplň.Všechny suroviny nakrájíme na drobné kostičky, žampiony na…
Omyjte a nakrájejte žampiony na plátky. V hrnci rozehřejte olivový olej, přidejte stroužek česneku vcelku, po chvíli vyjměte. Nyní přidejte žampiony a šunku nakrájenou…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Grilování levou zadní: Jak na nejlepší krkovičku? Šéfkuchaři radí nesolit předem a vyndat včas z lednice
Jak dlouho vydrží pečicí papír a jaký zvolit, aby se dal na pečení využít opakovaně? Všímat si musíme hlavně gramáže
Jak prodloužit trvanlivost bramborového salátu až o 3 dny? Zásadní roli hrají cibule, čisté ruce i tajní ujídači