Tuňákový předkrm
Recept ještě nebyl hodnocenZ tuňáka slijeme olej a rozdrtíme ho vidličkou. Přidáme máslo, majonézu, sýr a zbytek surovin. Umícháme hladkou pomazánku. Necháme vychladitPodáváme v misce na listu…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Z tuňáka slijeme olej a rozdrtíme ho vidličkou. Přidáme máslo, majonézu, sýr a zbytek surovin. Umícháme hladkou pomazánku. Necháme vychladitPodáváme v misce na listu…
Obě másla vyšleháme do krému. Přidáme jemně nastrouhanou nivu a smetanu. Společně vyšleháme do jemné pěny.Meruňky rozpůlíme a pecku odložíme. Pěnu dáme do sáčku s…
Krevety očistíme, odstraníme případné střívko a propláchnuté na sítku necháme okapat. Vložíme do vroucí vody a krevety 1-2 minuty povaříme. Jakmile zrůžoví, jsou hotové…
Velikonoční beránek už tradičně patří k oslavám svátků jara. Můžete ho upéct z různých těst, tento recept preferuje použití pomazánkového másla. Z hladké mouky bude…
Nevíte jakou netradiční a jedlou ozdobu připravit na velikonoční tabuli? Překvapte vaši rodinu velikonočními kuřátky a košíčky, které připravíte z vajec uvařených na…
Mezi jednu z nejdelších velikonoční tradic patří pečení beránka, který symbolizuje oběť Ježíše Krista. Upečený z těsta s jablky bude krásně vláčný. Beránka hojně…
O Velikonocích je třeba mít na stole nachystanou nějakou sladkou dobrotu. Ať již pro koledníky, nebo ke sváteční kávě. Muffiny, které jsou tak akorát do ruky, navíc…
Hned tři různé pomazánky se skrývají v tomto receptu. Každá z nich má však ve svém základu vajíčka. Jednu dochutíme sardelkou, do druhé přidáme štiplavý křen a ve třetí…
Vajíčková pomazánka je evergreenem snad každé domácnosti. Nejčastěji je však připravována po Velikonocích. Do této pomazánky budete kromě natvrdo vařených vajíček…
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Skořicový čaj: Dokonalý zabiják bacilů pomáhá i s hubnutím! Víte, jak jej správně uvařit?
Nejslavnější steakové omáčky světa: Ochutnejte pepřovou klasiku i argentinskou chimichurri
Jídelní rozmary slavných: Tom Hanks tak miluje řeckou kuchyni, že si otevřel vlastní restauraci a takhle tam dělá souvlaki