Proteinelová oříšková jogurtovka
Recept ještě nebyl hodnocenSmíchám si mouku, prdopeč a cukr, poté přidám jogurt, vejce a Heru nastrouhanou a nakonec vmíchám proteinelu, kterou nechám povolit v pokojové teplotě. Vyliji těsto do…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Smíchám si mouku, prdopeč a cukr, poté přidám jogurt, vejce a Heru nastrouhanou a nakonec vmíchám proteinelu, kterou nechám povolit v pokojové teplotě. Vyliji těsto do…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Dovolená v Polsku 2023: Potraviny levnější než u nás i skvělá gastronomie. Ochutnejte pirohy, bigos a polévku žurek, radí místní
Jídelníček šlechty 19. století: K snídani stačil jen hrnek kávy, oblíbeným předkrmem byli šneci, na čtyři porce jich bylo třeba 48
Deset nejlepších meruňkových moučníků: Zkuste vláčný perník, šátečkové koláčky nebo bábovku!