Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruh - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Pstruh lososovitý s bylinkovým přelivem

Pstruh lososovitý s bylinkovým přelivem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Dala jsem si rozehřát troubu na 180°C. Pstruha jsem si hlavně z vnitřní strany nasolila, ale samozřejmě i z vnější, a dala dovnitř trošku nasekaných bylinek (není to…

Pstruh s cibulí a jablky

Pstruh s cibulí a jablky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Do pekáče vymazaného olejem dáme pstruha (předem zakapeme citronem a osolíme). Na pánev dáme olej a orestujeme cibuli nakrájenou na kolečka a jablka zbavené jadřince,…

fazolka2009

30 min

Tropický grilovaný pstruh

Tropický grilovaný pstruh

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

1-Cerstveho pstruha som ocistil z vnutra vyumyval a vysusil .Oskrabal supiny a ostrymi kuchynskymi noznicami pristrihol chvost a plutvy ( aby nam to neskvrcalo pod…

Nonya

35 min

Pstruzi s nivovým bešamelem

Pstruzi s nivovým bešamelem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Pekáček nebo zapékací misku vymažeme máslem a položíme do ní porce omytých a jen velmi slabě osolených ryb, které zalijeme bešamelovou omáčkou. Nivový bešamel si…

Kroupovka

40 min

Rybí  dortíky

Rybí dortíky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Ve vetsi mise zamichame dohromady rozmackane brambory, cibuli, celer petrzel, kopr, (jestli davame) uzenou papriku. Primichame vajicko, pepr, a sul, pridame rozsekanou…

hazel

20 min

Pstruh na smetaně s kapary

Pstruh na smetaně s kapary

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Filety z pstruha necháme pomalu rozmrazit a nasekáme na několik menších filetů, každý osolíme, opepříme a jemně obalíme v mouce.Na rozpáleném oleji filety z obou stran…

Pstruh s citronem a tymiánem

Pstruh s citronem a tymiánem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pstruha pořádně umyjeme ve vodě. Osolíme, opepříme a dochutíme paprikou z venku i uvnitř. Dovnitř dáme rybí koření.Do mističky dáme: 1/2 citroonu nakrájeného na…

Pstruh plněný houbami

Pstruh plněný houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pstruzi mají úžasně jemné a kvalitní maso. Dlouhou úpravou byste výsledné chuti jen ublížili. Celé ryby můžete před smažením naplnit dobře vychucenou nádivkou. Například…

1 5 6 7

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více