Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rozmarýn - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Párky v těstíčku (jezevčíci)

Párky v těstíčku (jezevčíci)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Do pekáčku nalijeme olej. Dáme ho do trouby vyhřáté na 240 stupňů. Párky přepůlíme a špičky nařízneme do kříže. Vložíme je do pekáčku na rozpálený olej. Z mléka, vajec…

Jaruna18

30 min

Pečené brambory se dvěma dipy

Pečené brambory se dvěma dipy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Neoloupané brambory omyjeme a osušíme. Do každého uděláme nožem zářezy, ale nedokrojíme, aby držely vcelku.Smícháme olej s kořením a štětečkem každý brambor potřeme.…

mika59

45 min

Pečený česnek

Pečený česnek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Hlavičky česneku zbavíme přebytečných slupek a nožem seřízneme vršek česneku. Takto připravené hlavičky česneku položíme na plech pokrytý alobalem, polijeme olejem,…

Martina02

90 min

Kohout na víně

Kohout na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kohouta jsme rozdělili na porce. Stehna na dva kusy a prsa vcelku. Na oleji jsme si osmažili cibulku do zlatova a na ní jsme pak krátce osmažili všechny porce. Přidali…

fufna1

180 min

Barevná vepřová roláda

Barevná vepřová roláda

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Vepřovou pečeni rozkrojíme na plát, naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme nasekaným čerstvým tymiánem, potřeme prolisovaným česnekem a hořčicí. Z 5 vajec uděláme…

Rump steak v bylinkách Videorecept

Rump steak v bylinkách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Rump steak je opravdu velmi libové a šťavnaté hovězí maso, které tepelně připravujeme jen krátce. Spojení s bylinkami, jako je rozmarýn a tymián, k masu dokonale ladí.…

Dědkův kapr - gril

Dědkův kapr - gril

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kapra očistíme, zbavíme šupin a šikmo od páteře přes boky uděláme pár zářezů skoro až ke kostem. Kapra osolíme a posypeme rybím kořením i do zářezů, i zevnitř a necháme…

Voňavé kotlety

Voňavé kotlety

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Kotlety si vykostíme, naklepeme, opepříme, posolíme a necháme je být. Připravíme si bylinkovou směs, do misky dáme tymián, bazalku, rozmarýn, česnek, zalijeme olejem a…

Bibinka

20 min

Hovězí líčka na víně

Hovězí líčka na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Hovězí líčka nepatří mezi maso, které by lákalo na pohled. Oblíbenou přípravu s červeným vínem proslavil v minulých letech Zdeněk Pohlreich. Jde vlastně o poměrně…

cathleen

120 min

Pikantní kančí guláš

Pikantní kančí guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Rozpustíme sádlo a cibuli, nakrájenou na drobno, orestujeme do hněda. Přidáme maso, nakrájené na větší kousky a necháme zatáhnout.Přidáme protlak a po krátkém…

Smetanové kotlety na houbách

Smetanové kotlety na houbách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Kotlety osolíme, opepříme a po stranách nakrojíme, aby se nám při tepelné úpravě nekroutily. Naklepávat není nutné.Drobně pokrájenou cibuli osmažíme na sádle v kastrolu…

Mořská štika na zelenině

Mořská štika na zelenině

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Štiku zbavíme páteře, z obou stran osolíme. Vnitřek pokapeme citronovou šťávou, okmínujeme, opepříme a posypeme trochou česneku a tymiánem. Dovnitř vložíme jednu snítku…

Domácí lahůdková paštika

Domácí lahůdková paštika

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Připravit poctivou domácí paštiku není vůbec náročné, a přesto se toho mnoho hospodyněk obává. Klasiku představuje paštika játrová, my jsme zvolili krůtí. Díky smetaně…

Eliza

60 min

Kančí ragú s brusinkovou omáčkou

Kančí ragú s brusinkovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Maso nakrájíme na větší kostky, opepříme, přidáme rozmarýn, tymián a zalijeme olivovým olejem. Promneme a v zakryté nádobě a chladnu necháme den i dva odpočívat.V…

1 2 3 4 5 6 49

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Naposledy jste si prohlédli