Lívance s omáčkou z lesního ovoce a se zmrzlinou
Recept ještě nebyl hodnocenŠmakouna jemne nastrouháme, smícháme se zákysem, žloutkem, moukou a nakonec vmícháme sníh z jednoho bílku. na pánvi s olejem tvoříme lívanečky, které osmažímez obou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 285 kJ / 68 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,02 g |
– nenasycené | 0,05 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,01 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 230 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 2,60 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Šmakouna jemne nastrouháme, smícháme se zákysem, žloutkem, moukou a nakonec vmícháme sníh z jednoho bílku. na pánvi s olejem tvoříme lívanečky, které osmažímez obou…
Šmakoun nakrájíme na jemné nudličky a dáme do misky. Zalijeme sójovou omáčkou, worcesterem, přidáme koření na čínu, promícháme a necháme chvíli odstát.Mezitím v míse…
Šmakouna nastrouháme najemno, přidáme ostatní ingredience, vypracujeme hmotu a tvoříme kuličky, které obalujeme v kokosu.
Šmakouna si rozmělníme vidličkou a spolu s olejem vložíme do odměrného válce (pokud máte tyčový mixér bez něj, tak do vyšší sklenice). Důležité je, aby nádoba byla úzká,…
- lilek nakrájet na silnější kolečka, posolit, nechat vypotit, otřít a nakrájet nadrobno - nakrájenou cibuli nechat zesklovatět na oliv.oleji - přidat nakrájený lilek…
Cibuli osmahneme na oleji, přidáme mrkev a celer a za mírného podlévání dusíme do poloměkka ( zelenina nesmí plavat ). Přimícháme droždí, pohanku a jemně nastrouhaný…
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Skořicový čaj: Dokonalý zabiják bacilů pomáhá i s hubnutím! Víte, jak jej správně uvařit?
Nejslavnější steakové omáčky světa: Ochutnejte pepřovou klasiku i argentinskou chimichurri
Jídelní rozmary slavných: Tom Hanks tak miluje řeckou kuchyni, že si otevřel vlastní restauraci a takhle tam dělá souvlaki