Vodní zmrzlina
Recept ještě nebyl hodnocenVodu smícháme v formě se šťávou a cukrem. Dáme na 2 hodiny do mrazáku.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 342 kJ / 321 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,20 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 80,00 g |
– cukry | 80,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Vodu smícháme v formě se šťávou a cukrem. Dáme na 2 hodiny do mrazáku.
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 08:11
Nadýchané povidlové Honzovy buchty: Péče o kvásek je základ a dvojité kynutí zajistí dokonalý výsledek
Uvařili jsme knedlík podle receptu Martina Peciny, vítěze MasterChef Česko: Díky jedné ingredienci je jídlo úplně geniální
Jak na nejlepší bublaninu s třešněmi? Tahle těsta patří mezi nejoblíbenější