Pečená jehněčí kýta
Recept ještě nebyl hodnocenZemiaky uvaríme v šupke a ošúpeme. Jahňacie stehno prešpikujeme slaninou, potrieme prelisovaným cesnakom, osolíme a pokvapkáme olejom. Podlejeme vodou a zakryté…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 543 kJ / 130 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 5,40 g |
– nasycené | 2,44 g |
– nenasycené | 2,07 g |
–– mononenasycené | 1,89 g |
–– polynenasycené | 0,18 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 78 mg |
Sodík | 74 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zemiaky uvaríme v šupke a ošúpeme. Jahňacie stehno prešpikujeme slaninou, potrieme prelisovaným cesnakom, osolíme a pokvapkáme olejom. Podlejeme vodou a zakryté…
Mäso narežeme na menšie medailónky. Veľmi jemne ich naklepeme, osolíme, okoreníme a trocha posypeme mletou paprikou. Do kastróla nalejeme trocha oleja a rozložíme na…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Svatební hostina Elišky Přemyslovny: Podávala se paštika ve tvaru středověkého hradu, sladká kaše i zvláštně vařená slepice
Trochu jiná šunka: Hovězí bresaola má temně rudou barvu a vynikající chuť. Nejlepší je s lístky rukoly a hoblinkami parmazánu
Zámečtí kuřecí rarášci: Kousky kuřete obalené v nadýchaném pivním těstíčku jsou usmažené za chvíli a chutnají božsky