Jehněčí madailonky na pórku a olivách
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 765 kJ / 900 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,80 g |
Tuky | 43,40 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 468 mg |
Sodík | 494 mg |
Sůl | 1,08 g |
Sacharidy | 3,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 7. 2013 15:14
Jehněčí bych si dala s velkou chutí
1. 7. 2013 13:59
Chutná dobrota
1. 7. 2013 13:02
Ďakujem dievčatá za komentíky Ja si kupujem od sestrinho známeho celé jahňa, tak cca 4 mesačné, krásne vyčistené, naporcované na veľké diely. My to už iba opláchneme ešte raz a naporcujeme na porcie a zamrazíme. Jahňa od baču je
1. 7. 2013 12:07
Jednoduchý a moc dobrý recept, takové mám ráda. Jehněčí už také nějakou chvíli sháním. U nás v Hyperce i v Albertu jsem na jehněčí nenatrefila. Kouknu i v jiných marketech, ale většinou tam na to zapomenu +9
1. 7. 2013 09:44
Jana Remkova: Jani, víš, kde já získala jehněčí plecko? V mražáku v Albertu (supermarket) - přiznávám ale, že nebýt kamarádky prodavačky, kteá mě mírně nakopla, že tam je ve slevě, tak o tom nevím, neb do mražáků tam chodím leda tak pro zeleninové směsky. Teď už si zvykám a prohlížím pravý kout mražáku, kam dávaj slevy, občas jsou tam zajímavý věci, jukni taky.
1. 7. 2013 09:38
Hmm, kde vzít jehněčí, že jo..Paráda, Terezko!
30. 6. 2013 20:50
Hmmm
30. 6. 2013 20:41
Terezko, vypadá to moooc dobře
30. 6. 2013 18:55
Mňamka, s tím pórkem to musí být chutné
30. 6. 2013 18:47
Peknučké, šikula!
30. 6. 2013 18:46
tejaja: Jsi milá Terezko
30. 6. 2013 18:31
jarka skrobakova: Vymenila som hlavnú fotku za tú, čo sa ti páči
30. 6. 2013 18:31
Terezko, jehněčí - i skopové, máme moc rádi, je to krásný, jednoduchý recept+2
30. 6. 2013 18:31
+ 2. bod Mňam - olivy jsem delší dobu neměla, o jehněčím ani nemluvím...
30. 6. 2013 18:29
Jehněčí je delikatesa , líbí se mi rcp Ta poslední fotka je krásná
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 23 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Právě bylo uvařeno:
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 37 minutami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 2 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 3 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 3 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 11 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 13 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 14 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 14 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 16 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 16 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jehněčí na pórku recepty z pórku jehněčí olivy jehněčí plec na pórku jehněčí albert olivy do mrazaku recepty albert jehněčí albert jehněčí pórek jednoduché moučníky
Suroviny: stehno jehněčí, pórek, olivy černé, cibule bílá, sůl, koření bílé mleté, paprika sušená sladká, olej
Jehněčí madailonky na pórku a olivách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0oQ3
15 názorů