Osvěžující salátek ze salátu, řepy, okurky, sýrů
Recept ještě nebyl hodnocenSalát natrháme na kousky, řepu nasekáme na kousky, okurku nahrubo nastrouháme. Přidáme 1 PL křenu s jablkem a přidáme citronovou šťávu, špetku soli a pepře, promícháme a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 211 kJ / 50 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,30 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,04 g |
– nenasycené | 0,11 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,07 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 400 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 10,00 g |
– cukry | 6,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Salát natrháme na kousky, řepu nasekáme na kousky, okurku nahrubo nastrouháme. Přidáme 1 PL křenu s jablkem a přidáme citronovou šťávu, špetku soli a pepře, promícháme a…
Uvaříme si v osolené a opepřené vodě těstoviny, které jsme nejprve propláchli podle návodu. Já je dala na plný výkon do mikrovlnky na 6 minut. Necháme zchladnout. V…
Na nálev smícháme hořčici, vinnou omáčku, nálev z řepy, přidáme křen, okapaný olej z tuňáka, bylinky a dochutíme dle své chuti. Salát očistíme, opláchneme a obereme z…
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 08:11
Lososový tatarák výborně dochutí kopr, kapary i crème fraîche. A připravit se dá snadno i z uzené ryby
Crème Chantilly: Dokonale vyšlehaná a ochucená šlehačka je základem cukrářského umění
Houbový karbanátek snese srovnání s tím masovým. Krásně voní po majoránce a česnek mu dodá správný říz