Pažitková pomazánka se sýrem a vejci
Recept ještě nebyl hodnocenVejce a goudu nahrubo nastrouháme a přidáme do misky k tvarohu.Přidáme tatarku, pažitku, osolíme a opepříme, dobře promícháme a mažeme na pečivo.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Vejce a goudu nahrubo nastrouháme a přidáme do misky k tvarohu.Přidáme tatarku, pažitku, osolíme a opepříme, dobře promícháme a mažeme na pečivo.
Krabí tyčinky necháme rozmrazit, pokrájíme na drobné kousky, přidáme nakrájená nebo nastrouhaná vajíčka, promícháme s tatarkou a mažeme na veku.
1) Dejte vařit vejce na tvrdo (dám do studené vody a vařím 5 minut, neřeším) :)) 2) Mezitím si naskládejte na sebe šunku a krájejte na dlouhé proužky, to samé udělejte…
Tato výborná sýrová pochoutka je ideální na ozdobení obložených mís. Připravíme ji ze sýra, salámu, vajec, smetany a tatarky. Správnou konzistenci ji dodá želatina a…
Chystáte pohoštění na rodinnou oslavu nebo jen tak pro návštěvu? Vyzkoušejte chutnou, a přitom jednoduchou, hermelínovou pomazánku. Tento recept můžete použít k přípravě…
Krabí tyčinky necháme rozmrazit, nadrobno nakrájíme a rozmačkáme vidličkou, poté je v misce vymícháme s tvarohem, cottage sýrem a tatarkou do kompaktní směsi. Dochutíme…
Mleté maso osolte a opepřete. Je-li hmota příliš hutná, přidejte studenou vodu nebo sádlo. Nechte asi 15 minut odpočinout.Z masa vytvořte placičky, spíš menší a vyšší.…
Brokolicu uvaríme dochrumkava. Scedíme ( pokiaľ varíme vo vode, ale lepšie je variť v pare ) a rozmixujeme. Zmiešame so žĺtkami, tvarohom, krupicou, soľou a korením do…
Zapékací mističky si vymažeme máslem. Toastový chleba si mírně přes sáček rozválíme-ne moc, trhal by se. Troubu si vyhřejeme na 250 stupňů. Do každé mističky opatrně…
Brambory oloupeme a nakrájíme podélně přibližně na cca půl cm plátky. Uložíme je na plech s pečícím papírem lehce potřeným olejem.Osolíme a posypeme mletým kmínem. Dáme…
Brambory zbavíme slupky a nakrájíme na tenké plátky přibližně 1x2 cm, cibuli nakrájíme na drobno. Připravené brambory smícháme s cibulí, rozmraženým hráškem, solí,…
Nastrouháme mrkev, celer a tvrdý sýr najemno a spojíme tatarkou. Pokud chceme použít na jednohubky, je možné přidat stroužek česneku - ale pozor, aby nepřehlušil původní…
Kuřecí prsa nakrájíme na maličké kousky a hodně posypeme kořením, zakapeme olejem a necháme přes noc uležet.Druhý den maso osmažíme do zlatova.Mezitím nakrájíme salát,…
Ze všech surovin uděláme marinádu do které naložíme maso,nejlépe na noc ,nejméně však na 2hodiny.Pak smažíme poobou stranách.Podáváme s bramborama na každý způsob plus…
Očištěnou ředkev nastrouháme na jemném slzičkovém struhadle, malinko osolíme, promícháme a dáme do cedníku vypotit.Mezitím na hrubém slzičkovém struhadle nastrouháme sýr…
Kuřecí játra odblaníme a přeřízneme jen napůl, obalíme v grilovacím koření a pak ve strouhance, narovnáme do pekáčku , který je vymazán olivovým olejem a játra ještě…
Maso nakrájíme na velice drobné kostičky. Cibuli nakrájíme nadrobno,zázvor a sýr nastrouháme na jemném slzičkovém struhadle. V míse vše důkladně promícháme společně s…
Brambory uvaříme ve slupce, nakrájíme na kostičky, přidáme na drobno nakrájenou cibuli a na kostičky nakrájenou salátovou okurku. Vše promícháme s tatarskou omáčkou a…
Naklepané kotlety po okrajích nařízneme, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji. Vyjmeme a uložíme do tepla. Do výpeku přidáme kečup, scezené fazolky a máslo.…
Česnek utřeme, ingredience smícháme spolu. Podle hustoty dáme tatarku, osolíme a ochutíme ďábelským kořením.
Ve vodě si uvaříme skoro do měkka mrkev. Mrkev si buď nakrájíme předem nebo až po uvaření a to na drobné kostičky. Mezitím, než se mrkev uvaří, v míse smícháme tatarku,…
Letní pohoštění během chvilky jsou tyto svěží chlebíčky. Dostupné suroviny, které jsou právě nyní v té nejlepší kondici. Šťavnatá sladká rajská jablka, pažitka, štiplavá…
Přidáno před 29 minutami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Přidáno 19. 5. 2024 13:06
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Zkuste Posset: Dezert, kterým chtěla lady Macbeth otrávit stráže, připravíte ze tří surovin!
Retro vaření s Kristinou: Upečte si valentýnské pusinky lehké jako vánek!
Palačinky ze zakysané smetany: Jsou neuvěřitelně vláčné a neobvyklé těsto se musí dostatečně dlouho odležet