Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tymián čerstvý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Kuřecí s liškovou směsí

Kuřecí s liškovou směsí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Maso osolíme, posypeme kořením a hladkou moukou. V pekáči rozpustíme máslo, přidáme na kostičky nakrájenou cibuli, slaninu, všechno koření a orestujeme. Pak opečeme maso…

Hovězí líčka se šípkovou

Hovězí líčka se šípkovou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Líčka důkladně očistíme, osolíme a opepříme. Na hlubší pánvi vhodné do trouby rozpálíme olej a líčka na něm z obou stran zprudka dohněda opečeme. Vyjmeme a do výpeku…

Pražma na tymiánu

Pražma na tymiánu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

V misce rozmícháme olivový olej a tymián. Ryby omyjeme a zbavíme šupin. Potřeme zevnitř i na povrchu olejem s kořením a necháme alespoň hodinu odležet v chladničce. Na…

Divoké srdce

Divoké srdce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Houby si předem namočíme do vlažné vody. Srdce si očistíme a nakrájíme asi na 1,5cm plátky. Osolíme, okořeníme kmínem a drceným jalovcem a obalíme v mouce. V pekáčku na…

Cuketové krémové rizoto

Cuketové krémové rizoto

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Parmezán nahrubo nastrouháme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. V hrnci na kousku rozehřátého másla necháme zesklovatět cibuli a přidáme rýži. Vše zalijeme…

Tuňák grilovaný "po francouzsku"

Tuňák grilovaný "po francouzsku"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Nejdříve si připravíme marinádu. Máslo přepustíme a smícháme se všemi přísadami. Do marinády naložíme steaky z tuňáka. Marinujeme minimálně 1 hodinu - čím déle, tím…

Dooga

15 min

Pikantní buřt v omáčce

Pikantní buřt v omáčce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Buřty nakrájíme na drobné kostky. Na tuku osmažíme nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme uzenou papriku a buřty, restujeme. Okořeníme, podlijeme a dusíme asi 25 minut. V…

Grilovaní líni

Grilovaní líni

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Opláchněte ryby zevnitř i zvenčí pod proudem vody a osušte je papírovou utěrkou. Očistěte je a poté do jejich boků udělejte nožem příčné zářezy. Ryby naskládejte v jedné…

Grilované žampiony

Grilované žampiony

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

V oleji rozmícháme všechno koření a přidáme žampiony.Dobře promícháme, aby se žampiony obalily. Necháme uležet alespoň 2 hodiny.Proleželé žampiony ugrilujeme. Podáváme…

RubyRom

150 min

Pečená bylinková mrkev Videorecept

Pečená bylinková mrkev

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Tato pečená bylinková mrkev patří mezi výrazné přílohy, které oživí jednoduché úpravy kuřecího či krůtího masa. Hodí se i do arabských pilafů a dalších dušených masových…

Eliza

70 min

Rybí filé na italský způsob

Rybí filé na italský způsob

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Rybí filátka osušíme a zakápneme citronem. Na pánvi rozehřejeme olej, rybu zprudka opečeme, osolíme, opepříme, podlijeme vínem, které necháme vyvařit. Přidáme rajčatové…

Kroupový salát se zeleninou

Kroupový salát se zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Cukety nakrájíme na drobné kostičky, mrkev nastrouháme nahrubo, rajčátka rozpůlíme (větší nakrájíme na čtvrtky).Vychladlé kroupy zakápneme citronovou štávou, osolíme,…

maris

15 min

Celerovo-jablečná polévka

Celerovo-jablečná polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Talíř chutné zeleninové polévky příjemně zasytí a zahřeje. Pokud se řadíte mezi milovníky těch krémových, pak zajisté musíte vyzkoušet celerovo-jablečnou polévku,…

Moanka

45 min

1 2 3 4 5 17

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více