Králičí játra na slanině
Recept ještě nebyl hodnocenNa oleji zpěníme nakrájenou cibuli a přidáme nasekaný česnek, nakrájenou slaninu, orestujeme a přidáme očištěná játra. Opeříme a přidáme nakrájenou kapii a chilli…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli a přidáme nasekaný česnek, nakrájenou slaninu, orestujeme a přidáme očištěná játra. Opeříme a přidáme nakrájenou kapii a chilli…
Na oleji a másle zpěníme nakrájenou cibuli a přidáme nastrouhanou zeleninu, orestujeme a zalijeme vývarem nebo vodou. Přidáme sůl, pepř, bobkový list, libeček. Uvaříme a…
Maso nakrájejte na větší kousky, očištěné žampiony na plátky a nať petrželky nadrobno.Nejprve na pánvi zprudka opečte kousky krůtího, aby se hezky zatáhlo. Pak teprve…
Králičí maso osolte a opepřete. V pánvi rozehřejte ½ másla a na něm z obou stran maso opečte. Poté jej dejte stranou.Nakrájejte cibuli nadrobno a na stejné pánvi ji…
Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli, ke které přidáme mleté maso a restujeme za častého míchání do oddělení masa od sebe. Přidáme protlak, nasekaný česnek, vše ještě…
Uzené koleno s přidáním bobkového listu, pepře, nového koření, šalvěje a s půlkou cibule uvaříme doměkka.Mezitím očištěné houby pokrájíme na větší kousky a udusíme…
Očištěné kuřecí paličky uvaříme, odstraníme kůži a kosti a maso necháme stranou. V hluboké rozehřáté pánvi na oleji zesklovatíme nasekanou cibuli, přidáme na kolečka…
V hrnci na olivovém oleji necháme zesklovatět najemno nasekanou cibuli. Přidáme kolečka nebo kostičky mrkve, olej z rajčat a krátce restujeme. Přidáme rajčata z konzervy…
Slaninu nakrájenou na kostičky v kastrolu rozškvaříme, přidáme nakrájenou cibuli, zpěníme, zasypeme paprikou, zalijeme vývarem a osolíme.Do základu vložíme nakrájené…
Rybí filety jemně opláchneme, osušíme a nakrájíme na hranolky. Promícháme se škrobem a rybí omáčkou. Zakápneme lžičkou oleje a dáme zatím do chladu.Houby zalijeme teplou…
Omytá a osušená králičí stehna osolíme, jemně opepříme a vložíme do menšího pekáčku. Přidáme nadrobno nakrájené cibulky, prolisovaný česnek a máslo.Podlijeme vývarem,…
Na rozpuštěném másle s olejem osmažíme dosklovata jemně pokrájenou cibuli s kuličkami nového koření a bobkovým listem. Přisypeme na nudličky pokrájenou očištěnou hlívu…
Omytou panenku odblaníme a nakrájíme na plátky silné cca 2-3 cm.V misce připravíme lehkou marinádu z hořčice, sójové omáčky, soli a pepře. Plátky masa naložíme a necháme…
Celer nakrájíme, přidáme prolisovaný česnek a zalijeme vývarem. Uvaříme doměkka.Rozmixujeme tyčovým mixérem a přidáme nastrouhanou nivu. Necháme ji rozpustit a přidáme…
Slaninu nakrájíme na kostky a rozškvaříme. Přidáme nakrájenou cibuli a malinko oleje s máslem a orestujeme. Přidáme nakrájená játra, nasekaný česnek a za stálého míchání…
Očištěné kuřecí maso nakrájíme na nudličky. Játra nakrájíme na poloviny, poté je spaříme a necháme okapat. Cibuli nasekáme najemno, pórek důkladně očistíme a…
V kastrole rozehřejeme trochu oleje, přidáme malé kostičky slaniny, chvíli ji opékáme, přisypeme nakrájenou cibuli, necháme ji zpěnit, přidáme maso pokrájené na menší…
Slepičí maso se výborně hodí na masové saláty. Budete překvapení, jak výborné je v kombinaci s houbami, sladkou kukuřicí a ananasem. Slepice je na tento salát vhodnější…
Na oleji necháme zesklovatět nakrájenou cibuli.Přidáme očištěná srdíčka, koření a bylinky.Orestujeme, zaprášíme moukou, po chvíli podlijeme vývarem, přidáme houby a…
Kuskus dáme do mísy, promícháme se solí a pepřem a zalijeme horkým vývarem. Promícháme a přikryté necháme odpočinout. Vývar se musí nasáknout do kuskusu.Kotlety…
Králičí maso je odborníky hodnoceno jako jedno z nejkvalitnějších vůbec. Podle zdejšího receptu zužitkujete maso ze hřbetu i králičí játra, ze kterých připravíte…
Sytá hustá polévka nás přenese do kraje vonícího levandulí. Chuť si sami upravíme podle druhu přidaného oblíbeného koření. Brambory a fazole nás dokonale zasytí tak, že…
Lasagne "nastavené" cuketou si nic nezadají se svou plnokrevnou předlohou. Naopak - menší množství těstovin ve prospěch cukety toto jídlo významně odlehčí. Cuketa…
Velkou cuketu, která má ale ještě měkká jadérka, lze využít do posledního kousku. Zatímco pevnou část připravíte třeba v kombinaci s masem, střed zužitkujete na chutnou…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami