Čokoládové muffiny bez lepku, mléka a vajec
Recept ještě nebyl hodnocenV misce smícháme všechny suché ingredience a poté teprve vmícháme suroviny tekuté. Těsto nandáme lžící do formiček na muffiny a pečeme při 150 °C asi 30-40 minut …
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
V misce smícháme všechny suché ingredience a poté teprve vmícháme suroviny tekuté. Těsto nandáme lžící do formiček na muffiny a pečeme při 150 °C asi 30-40 minut …
Ze všech surovin na korpus vypracujeme ručním šlehačem středně husté těsto. Na dno dortové formy (rozevírací, průměr 26 cm) vystřihneme kolečko pečicího papíru a na něj…
Ze všech surovin zaděláme ne příliš řídké těsto, které rozetřeme na plech vyložený pečicím papírem. Pečeme při 160 °C asi 25 minut. Mezitím v rendlíku rozpustíme všechny…
Odvážíme mouku, mák, cukr, přidáme prášek do pečiva, skořici a xanthan a vše důkladně promícháme. Vmícháme oloupaná a nahrubo nastrouhaná jablka, olej a vodu. Je-li…
V míse smícháme všechny sypké suroviny. Přilijeme olej a po částech přiléváme vodu a šlehačem krátce vyšleháme. Těsto rozetřeme na plech vyložený pečicím papírem,…
Do hlubší mísy odměříme sypké suroviny a lehce je promícháme. Přidáme tekutiny a elektrickým šlehačem nebo metličkou umícháme ne příliš řídké těsto. Rozetřeme jej na…
V hlubší míse promícháme mouku, cukr, prášek do pečiva, xanthan, citronovou kůru a vlákninu. Přidáme olej a vodu a metličkou nebo ručním šlehačem umícháme těsto.…
Kompot scedíme, ovoce případně pokrájíme na menší kousky a šťávu doředíme vodou na celkový objem 400 ml. Všechny sypké suroviny odměříme do mísy a důkladně je promícháme…
Oba druhy mouky promícháme s cukrem, práškem do pečiva a xathanem. Přilijeme olej a vodu a metličkou nebo ručním šlehačem vypracujeme středně husté těsto. Na závěr…
Všechny sypké suroviny odměříme do mísy a důkladně je promícháme. Poté přidáme tekuté suroviny a vymícháme středně řídké těsto. Pracujeme rychle, aby těsto…
Ze všech surovin vypracujeme klasické linecké těsto. Vyválíme ho na tloušťku 3 mm a vykrajujeme kolečka velká asi 5 cm. Doprostřed každého kolečka dáme malou lžičku…
Všechny přísady odměříme do hlubší mísy a vymícháme v ne příliš husté těsto. Nalijeme ho na plech vyložený pečicím papírem a pečeme při 160 °C asi 25-30 minut. Po…
Jablka nastrouháme na hrubším struhadle. Všechny pevné suroviny včetně ořechů odměříme do hlubší mísy a promícháme je. Přidáme olej, vodu a nastrouhaná jablka a důkladně…
Připravíme si větší hrnek, o objemu alespoň 300 ml, ale lépe 400-500 ml. Nasypeme do něho všechny sypké suroviny a lžící je promícháme. Přilijeme olej a vodu a lžící…
Mouky promícháme s cukrem, práškem do pečiva a xanthanem. Přidáme olej a vodu a krátce prošleháme šlehačem. Na závěr opatrně vmícháme borůvky. Těsto rozdělíme do…
Nejdříve si připravíme „tvarohovou“ náplň. V rostlinném mléce uvaříme hustý vanilkový pudink a necháme ho vychladnout. Poté ho vyšleháme s rozdrobeným tofu a ostatními…
Nejprve si připravíme makovou nádivku a drobenku. Na nádivku smícháme podle chuti umletý mák s nastrouhanými jablky či hruškami, citronovou šťávou a kůrou, skořicí a…
Promícháme mouky s cukrem, práškem do pečiva a xanthanem. Přidáme olej, med a vodu a krátce prošleháme šlehačem. Těsto rozetřeme na plech vyložený pečicím papírem a…
Promícháme mouku s cukrem, práškem do pečiva a xanthanem. Přidáme vidličkou rozmačkané banány, olej, citronovou šťávu a kůru a vodu a šlehačem vyšleháme. Na závěr lehce…
Všechny sypké suroviny odměříme do mísy a důkladně je promícháme. Poté přidáme tekuté suroviny, jemně nastrouhanou mrkev a citronovou kůru a vymícháme středně řídké…
Rostlinné mléko mírně ohřejeme, přidáme lžíci cukru a sušené droždí, rozmícháme a necháme na teplém místě asi 10 minut. Mezitím si odvážíme sypké suroviny a důkladně je…
Všechny mouky důkladně promícháme. Šest lžic této směsi promícháme s cukrem a rostlinným tukem a vypracujeme drobenku. Do zbývající moučné směsi vmícháme xanthan,…
Všechny sypké suroviny promícháme, přidáme vodu, olej a citronovou šťávu a krátce prošleháme. Je-li těsto příliš husté, naředíme ho ještě trochou vody. Těsto rozetřeme…
Ve vlažném rostlinném mléce rozmícháme cukr a droždí a necháme vzejít kvásek. Mezitím si odvážíme mouku a promícháme ji s xanthanem, špetkou soli a citronovou kůrou.…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Jednoduché tvarohové masopustní koblihy zvládneme snadno. Nemusejí se nechávat kynout a jsou krásně vláčné
Hitem sociálních sítí jsou smažené skořicové rolky ze zbytků toastového chleba. Příprava je rychlá, chuť božská
Punčové řezy: Jak na šťavnatý retro dezert s vůní rumu a citronovou polevou? Jednoduchý návod zvládne každý